Quentin Tarantino 20 évvel fiatalabb felesége babát vár - Így jelentették be az örömhírt

Quentin Tarantino és felesége, Daniella Pick első gyereküket várják.

quentin-tarantino-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Quentin Tarantino és izraeli származású, húsz évvel fiatalabb felesége, Daniella Pick élete gyökeresen megváltozik, ugyanis hamarosan szülők lesznek.

Quentin Tarantino apa lesz

Az 56 éves rendező és a novemberben 36. születésnapját ünneplő énekesnő a People magazinon keresztül jelentették be az örömhírt.

"Daniella és Quentin Tarantino nagy örömmel jelentik be, hogy első gyermeküket várják" - olvasható a rövid közleményben.

A sztárpár 2009-ben találkozott először, akkor, amikor a rendező a Becstelen brigantyk című moziját reklámozta. Ekkor egymásba is szerettek, de "se veled, se nélküled" kapcsolat volt inkább jellemző rájuk. 2017 nyarán jelentették be, hogy összeházasodnak, az esküvőjüket 2018 novemberében tartották meg.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a gyönyörű Daniella pontosan hányadik hónapban van, a terhességet a legtöbben a harmadik hónapban szokták bejelenteni, így nagy eséllyel fél éven belül már világra jöhet a kis trónörökös.

Richard Gere felesége gyönyörű nő

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Richard Gere felesége, Alejandra.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük