Quentin Tarantino 20 évvel fiatalabb felesége babát vár - Így jelentették be az örömhírt

Quentin Tarantino és felesége, Daniella Pick első gyereküket várják.

Quentin Tarantino apa lesz
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Quentin Tarantino és izraeli származású, húsz évvel fiatalabb felesége, Daniella Pick élete gyökeresen megváltozik, ugyanis hamarosan szülők lesznek.

Quentin Tarantino apa lesz

Az 56 éves rendező és a novemberben 36. születésnapját ünneplő énekesnő a People magazinon keresztül jelentették be az örömhírt.

"Daniella és Quentin Tarantino nagy örömmel jelentik be, hogy első gyermeküket várják" - olvasható a rövid közleményben.

A sztárpár 2009-ben találkozott először, akkor, amikor a rendező a Becstelen brigantyk című moziját reklámozta. Ekkor egymásba is szerettek, de "se veled, se nélküled" kapcsolat volt inkább jellemző rájuk. 2017 nyarán jelentették be, hogy összeházasodnak, az esküvőjüket 2018 novemberében tartották meg.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a gyönyörű Daniella pontosan hányadik hónapban van, a terhességet a legtöbben a harmadik hónapban szokták bejelenteni, így nagy eséllyel fél éven belül már világra jöhet a kis trónörökös.

Richard Gere felesége gyönyörű nő

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Richard Gere felesége, Alejandra.

Gyönyörű nő Richard Gere 33 évvel fiatalabb felesége - Alejandra már gyermeket is szült neki

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük