Priscilla Presley szívszorító módon búcsúzott lányától a temetésen: Lisa Marie-t fia mellé temették

Priscilla Presley is felszólalt Lisa Marie temetésén.

Priscilla Presley Lisa Marie temetésén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap végső búcsút vettek Lisa Marie Presley-től szerettei, az énekesnő és dalszerző január 12-én hunyt el 54 évesen.

Temetését Graceland mellett tartották meg, a szertartásra rengeteg gyászoló rajongó ellátott. Axl Rose, Alanis Morissette egy-egy dallal búcsúzott, emellett természetesen a családtagok is a színpadra álltak.

Priscilla Presley Lisa Marie temetésén

A 77 éves Priscilla Presley a könnyeivel küzdve lépett a pódiumra, beszéde elején megköszönte Jerry Schillingnek, Elvis egykori menedzserének, hogy milyen gyönyörűen búcsúzott lányától, majd a telefonján előkereste unokája írását, amiről úgy gondolta, hogy mindent elmond arról, milyen ember is volt az ő imádott Lisa Marie-je.

GettyImages-1458542983
Fotó: Jason Kempin / Getty Images Hungary

- Idős lélek, fogalmam sem volt arról, hogy öntsem szavakba, milyen is volt az én édesanyám. Az az igazság, hogy annyi mindent tudnék mondani róla. Lisa Marie Presley egy ikon, egy példakép és egy szuperhős volt oly sok ember számára ezen a világon. De a mama több szempontból is az én ikonom, példaképem és szuperhősöm volt. Még most sem tudom felsorolni minden egyes dolgát, amit tudni lehetett róla, de mindig ez volt a szavajárása: "Minden tőlem telhetőt megteszek" - olvasta fel Priscilla unokája gondolatait, majd egy kis időre megállt, nehogy elsírja magát.

- Az öreg lélek 1968-ban fáradtan, érzékenyen, de erősen lépett világunkba. Törékeny volt, de tele volt élettel. Mindig tudta, hogy nem lesz itt sokáig. Zöld szemeivel csak pislogott, és már el is múlt a gyerekkora. Ezután ő is családot alapított. Majd világra hozta második gyermekét, és gyanakodni kezdett. Talán ő lesz az az angyal, aki hazavisz engem? - az utolsó sorral Benjamin Keoughra utalt, aki 27 évesen hunyt el 2020 júliusában.

GettyImages-1458534172
Fotó: Jason Kempin / Getty Images Hungary

- Természetesen az idő elrepült, majd eljött a tragédia ideje. Tudta, hogy már közel a vég. Egyesek azt mondanák erre, hogy ez a túlélők lelkiismeret-furdalása, de a törött szíve okozta a halálát. Most már ott van, ahová mindig is tartozott, otthon. De a szívemnek hiányzik a szeretete. Tudta, hogy mennyire szerettem őt. Félek, soha többé nem érinthetem már meg őt, de tudom, hogy ez az idős lélek mindig mellettem van. Nem sodródik felfelé, ez mindent elmond.

Priscilla unokája gondolatai után megköszönte mindenkinek, aki eljött a temetésre. Azt is hozzátette, jelen pillanatban mennyire vérzik a szíve.

Lisa Marie kislányként

Képes összeállításunkkal Lisa Marie Presley-re emlékezünk, aki kislányként egyértelműen a szülei szeme fénye volt.

Megható képen Elvis és Lisa Marie Presley: ilyen szép kislány volt a rock and roll királyának gyermeke

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük