Megható képen Elvis és Lisa Marie Presley: ilyen szép kislány volt a rock and roll királyának gyermeke
Lisa Marie Presley-re fiatalkori fotóival emlékezünk.

lisa-marie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Marie Presley váratlan halála megrázta az egész világot, Elvis egyetlen lányát az egész világ gyászolja.

Februárban lett volna 55 éves, de a születésnapját sajnos már nem érhette meg. Csütörtökön szívrohamot kapott, bár volt férje újraélesztette az otthonában, amíg a mentők kiértek, újra dobogni is kezdett a szíve, ám a kórházban életét vesztette.

Lisa Marie Presley fiatalon

Kilenc hónappal azután, hogy Elvis és Priscilla összeházasodtak, megszületett egyetlen közös gyermekük, Lisa Marie. Szülei odáig voltak érte, a rock and roll királya pedig igazán odaadó édesapaként viselkedett, nagyon szoros volt a kapcsolatuk, 2003-ban erről a CNN-nek nyilatkozott.

- Nagyon imádni való és édes ember volt, tudtam, hogy mennyire bolondul értem.

- Az egyetlen ember, aki meg tudott fürdetni, az az apám volt. Ő volt az egyetlen, aki be tudott tenni engem a kádba. Sosem vitáztam volna vele - idézte a szavait a The Things.

Kilencéves volt, amikor az apja elhunyt.

- Augusztus 16-a volt, hajnali négy óra, igazából akkor pont aludnom kellett volna. Megtalált engem, majd visszakísért az ágyamba, én mondtam, hogy oké, jó éjt puszit adott nekem, erre elszaladtam megint. Ismét jött, és megpuszilt, és ez volt az utolsó alkalom, hogy élve láttam őt.

Gyerekként az apját, felnőttként a fiát veszítette el nagyon hamar. Az első házasságából született Benjamin 2020 júliusában lett öngyilkos, még fiatal volt, csupán 27 éves. Utóbbi veszteség óriási lelki törést okozott számára, egyedül a lányai, a 33 éves Riley, illetve a 14 éves ikrek, Harper és Finley tartották benne a lelket.

Képes összeállításunkkal Lisa Marie Presley-re emlékezünk, aki kislányként egyértelműen a szülei szeme fénye volt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük