Ekkora bakit még nem láttak a tévénézők! A csinos műsorvezetőn nevet most mindenki
A vetélkedő történetében ilyen még nem esett meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Price Is Right című vetélkedőnek meglehetősen egyszerű a metódusa: adva van egy termék és hozzá különböző árak, a játékosoknak pedig meg kell tippelniük, melyik az igazi ár - amennyiben kitalálják, úgy övék az adott termék.

A formátumot először 1956-ban vetették be Amerikában, azóta közel negyven ország átvette már, Argentínától Vietnámig. A jelenlegi évadot 11 éve kezdték, Drew Carrey a műsor házigazdája, mellette pedig csinos műsorvezető-segédek dolgoznak, akiknek nincs más dolguk, mint mosolyogni és a táblákat kezelni.

Ám úgy tűnik, még ez a feladat is meghaladja némelyikük képességét - vagy a nagy izgalomban kicsit túlbuzgónak bizonyulnak.

Akárhogy is, a csütörtöki adásban a lehető legkínosabb - és a csatorna számára anyagilag nem kedvező - bakit ejtette Manuela Arbelaez, aki egyébként 2009 óta dolgozik a műsornak.

Így lehet könnyen autót nyerni

Éppen egy Andrea nevű játékos volt soron, akinek öt különböző ár közül kellett megtippelnie egy Hyundai Sonata árát. Elsőre a hölgy rosszat mondott, Manuela le is vette a táblát, mely alatt ott virított a NEM felirat. Csakhogy valami okból kifolyólag az alatta lévő táblát is felvillantotta, és az történetesen a helyes válasz volt.

- Óóóóóóó, gratulálok, Manuela már oda is adta Önnek az autót. Vége a játéknak! - közölte a férfi műsorvezető, miután leesett neki, hogy kolléganője mit csinált.

Persze Arbelaez nagyon zavarba jött, még a tábla mögé is elbújt, amikor rájött a bakijára, de a játékszabályok értelmében Andrea hazavihette az autót.

Akárhogy is, úgy tűnik, nem lesz botrányos elbocsátás a malőrből - a csinos tévés az eset után a Twitteren üzent a rajongóinak.

- Mindazoknak, akik érdeklődnek: a producerek és Drew nem is lehettek volna ennél megértőbbek és együttérzőbbek. Szóval nem vagyok bajban:) - írta.

Kínos villantások szeles időben

Kínos dolog az is, ha a szél miatt az ember túl sokat mutat magából. Összegyűjtöttünk néhány, amúgy szolid sztárt, akikkel hasonló megtörtént. Még Katalin hercegnő is köztük van, nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük