Egyre csúnyábban fest Victora Beckham
Kínos fotókkal
Kiszivárogtak a legújabb leleplező fotók Victora Beckhamről, amelyeken korántsem néz ki olyan elbűvölően.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Victora Beckhamnek rossz napja lehetett, gondolhatnánk a róla készült legutóbbi fotók megtekintése után, azt azonban nem lehet tudni, hogy pontosan mi is történhetett az énekesnővel.


Feltehetően egy hosszú és vad éjszakán lehetett túl a szuperfeleség, ezeken a képeken ugyanis – amik a Los Angeles-i Chateau Marmonton készültek róla néhány napja - eléggé megviselt az arca, és jócskán nyűgösnek is tűnik a sztár.

Mintha előző éjjel alig aludt volna, ezt tanúsítják nyújtózkodó mozdulatai, arról nem is beszélve, hogy a szexepiljét is elveszítette, arca és óriási orra ugyanis inkább emlékeztet egy gonosz démonéra, semmint régebbi önmagára. Az elképesztő fotókon szinte rá se lehet ismerni a dögös sztárra!

A Beckham-házaspár bulvárszerepléseiből pedig már egy enciklopédiát is össze lehetne állítani, mióta 1997-ben megismerkedtek, majd 1999-ben egybekeltek.

Botrány botrány hátán - ennek sosem lesz vége

2004-ben például óriási port kavart, amikor kitudódott, hogy David Beckham Madridban összeszűrte a levet korábbi személyes asszisztensével, Rebecca Loos-szal.

Victoriát azonban nem aggasztotta az eset, szerinte ugyanis házasságuk során már ennél sokkal rosszabb dolgokon is keresztül mentek.

Más botrányok miatt is gyakran címlapra került az egykori Posh Spice, a Spice Girls újraegyesülése utáni turnén például Mel B taperolta durván Victoria felfújt cicijeit az egyik koncerten, egy fotózás során pedig a legendás Jack Nicholson flörtölt hevesen a dögös anyukával.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az angolok kedvenc álompárja 2007-ben költözött Los Angelesbe, Amerikában azonban akkor még alig ismerték a sztárt, ezért akkoriban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a tengeren túli hírességeket cikizte öltözködésük miatt.

Ezt is szeretjük