A popipar 5 legnagyobb szexbotránya
Szex, balhé és rock ’n’ roll
A popsztárok szexuális étvágya közismert, de néha ők is túlzásokba esnek. A legnagyobb szexbotrányok!

beauty and style
Top olvasott cikkek

5. A rock ’n’ roll ördöge és a tinifeleség

Jerry Lee Lewis a rock hőskorának legbalhésabb sztárja volt: őrjöngött a színpadon, felgyújtotta a zongorát, zseniális számokat írt, és karrierjét végig botrányok kísérték.

„Gyilkos” a zongoránál: Jerry Lee Lewis

Első feleségét a lány bátyjainak fegyverekkel alátámasztott kérésére vette el, tudniillik teherbe ejtette. Elvált. 23 nappal a válás kimondása előtt elvette második feleségét.

A bigámiát még talán megbocsátotta volna a közvélemény, harmadik feleségét viszont nem.

Turnéján a brit újságok kiderítették, hogy Myra Gale Brown egyrészt 13 éves volt, másrészt másodfokú unokatestvére az énekesnek. A kitörő botrány maga alé temette karrierjét.

4. R. Kelly és a gyerekek

Az R’n’B-énekes és dalszerző magának és partnereinek is milliókat keresett számaival, így a nemzetközi sztárok sorába emelkedett a kilencvenes években.

Szexuális élete furcsaságairól már karrierje kezdetétől lehetett hallani, az első botrány pedig 1995-ben ütött be: egy lap lehozta házassági szerződését az akkor 15 éves Aaliyahhal. A házasságot megsemmisítették.

2002-ben bíróság elé vitte pedofil szenvedélye: nyilvánosságra került egy szexvideója, melyen egy 14 éves lánnyal van az ágyban.

Gazdag és perverz: R. Kelly kislányokkal szórakozott

És többek között egymásra pisiléssel szórakoztatják egymást. A kazetta alapján megvádolták gyerekpornóval és kiskorú megrontásával. 14 vádponttal nézett szembe bírósági tárgyalásán.

3. George Michael esete az álruhás rendőrrel

A nemi identitását sokáig titkoló meleg popsztár 1998-ban meglehetősen vicces körülmények között bukott le: Beverly Hills egyik parkjában meglátogatta a mellékhelyiséget, illetve a bent tartózkodó Marcelo Rodríguezt. Innen adjuk át a szót az énekesnek:
- Követtem egy elhagyatott részre, és elkezdtünk játszani: ha én megmutatom, te is megmutatod, ha te megmutatod, utána meg… na mindegy.

Kellemetlen: Michael pont egy álruhás rendőrt próbált elcsábítani

Mint kiderült, a játszadozás nem volt jó ötlet: Rodríguez álruhás rendőrnek bizonyult, és bilincsbe verve vezette el Michaelt. Közmunkára és pénzbüntetésre ítélték. Az esetet később Outside című számának videójában figurázta ki.

2. Gary Glitter és az ázsiai kislányok

A glam-rock ikon Gary Glitter esete minden további nélkül pályázhat a legundorítóbb szexbotrány címére is: a zenészt először gyerekpornográfia birtoklása miatt vonták felelősségre Nagy-Britanniában. Buta hiba juttatta börtönbe: elvitte szervízbe számítógépét, ami tele volt perverz fotókkal és videókkal. Két hónap börtön után szabadult. Kubába nem engedték belépni, mikor ott akart letelepedni; Kambodzsában szintén undorral néztek rá.

Hátborzongató mosoly: Gary Glitter a vietnami bíróságon

Háromszor is börtönbe került szexbotrányai miatt rövid időre, majd kiutasították. Vietnamba ment, de szokásait nem vetkőzte le: tavaly letartóztatták gyerekek megerőszakolásáért. Halálbüntetésre is ítélhették volna, de részleges kegyelmet kapott: jelenleg börtönben várja szabadulását.

1. A Bow Wow Wow és a kisorsolt szüzesség

A new wave együttes lendületes dobalapú zenéjével, egy nagy slágerrel és több nagy botránnyal került reflektorfénybe. A Sex Pistols karrierjét is igazgató botránymenedzser, Malcolm McLaren jól tudta, mi kell a balhéhoz.

Ifjú és meztelen: a Bow Wow Wow botrányos lemezborítója

Énekesnek a 15 éves Annabella Lwint rakta az együttesbe, és első albumuk címlapfotóján a lány meztelenül pózolt egy Manet-kép modern változatában. A sajtó persze zengett a felháborodott cikkektől. A lányt szülei majdnem kilépésre kényszerítették, de maradt, így menedzserének támadt egy újabb ötlete:

McLaren állítása szerint kisorsolta a lány szüzességét a bandatagok között. A szerencsés győztes nem ismert, az azóta újra összeállt Bow Wow Wow a feledés homályába merült – nem úgy, mint az őket övező szexbotrányok!

Ezt is szeretjük