Állig polcolt kebleit villantotta Pixie Lott
Szinte kibuggyant ruhájából
A 18 éves dalos pacsirta a jelek szerint igyekszik a lehető legmélyebb benyomást tenni fiúrajongóira.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pixie Lott szinte a semmiből bukkant elő nem is olyan rég - aztán élelmes producerek felkarolták, pattanásait erős alapozóval lefedték.


Dizájnergöncöket aggattak rá, és arra is rávették, hogy mintegy ismertetőjegyként állandóan fejpántban mászkáljon.

Most pedig azon igyekeznek, hogy ne csak Mama Do című slágeréről, hanem a 18 éves énekesnőről is minél többet beszéljenek.

Kislányból nagylány

Ennek érdekében Lott kisasszonynak máris tele a naptára fellépésekkel és tévés meghívásokkal - no, és persze a jól megtervezett pikáns kis botrányok sem maradhatnak el.

Hol egy túl rövidke szoknya alól leskelődik a fehérneműje, hol pedig melle próbál kiszabadulni ruhája fogságából, mint ahogy az az alábbi képen is látszik.

Hiába, a melltartóellenes Lily Allen és a bizarrul szexi Lady GaGa mellett nem könnyű manapság labdába rúgni a pop- és botránypiacon.

Dalait is ő szerzi

A sztár mindenesetre nagyon igyekszik, hogy azért a zenéjéről se feledkezzenek meg az emberek.

Augusztus 15-én több híres sztár mellett ő is felléphetett a legelső ázsiai MTV Világszínpad rendezvényen, melyet Malajziában tartottak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezenfelül a Mama Do után máris a küszöbön toporzékol az újabb kislemez, a Boys and Girls, jövő héten pedig a boltokba kerül debütáló albuma, a Turn It Up.

Ezt is szeretjük