Pippa Middleton bikiniben parádézott - Katalin hercegné húga bomba formában van
Legújabb képei láttán csak ámulni tudunk, milyen tökéletes az alakja.

pippa middleton
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pippa Middleton strandolva köszöntötte az új évet. Bikinis képei láttán eláll a szavunk, tökéletes az alakja.

December 31-én kapták lencsevégre Katalin hercegné húgát, ahogy önfeledten pancsolt a karibi habokban. Idén úgy döntött, paradicsomi környezetben vág neki az új esztendőnek. Ezt az ötletét családja is osztotta, szinte az egész Middleton família együtt ünnepelt St. Bartson.

Pippa Middleton fürdőruhás képei

A családi üdülésről készült képeken úgy tűnik, a barna szépség nem is lehetne boldogabb, szinte sugárzik. Bombázó alakját egy Asceno bikiniben mutatta meg. Hihetetlen, hogy alig másfél éve adott életet első gyermekének. 

 A szilveszteri strandoláson ott volt Pippa férje is, James Matthews, de bátyja, James Middleton és édesanyja, Carol Middleton sem maradt otthon. Egyedül nővérét, Katalin hercegnét hiányolta, ő az ünnepeket a királyi családdal töltötte Angliában. 

 A 36 éves előkelőség örömteli időszakon van túl, hiszen 2018-ban megszületett első gyermeke, akit nagyon óv a nyilvánosságtól. Októberben jött a világra, de a nevét egy hónapig nem hozta nyilvánosságra. Így csak novemberben köszönthettük a kis Arthur Michael William Matthewst.

Az elmúlt évtized csupa sikert hozott számára, mióta nővére koszorúslányaként sokak szívébe belopta magát. Ő maga is megházasodott, és a szemünk előtt lett a cambridge-i hercegné gyönyörű húgából feleség és odaadó édesanya. 

Pippa Middleton csodaszép ruhában pompázott

Képeken Gabriella Windsor esküvőjének legszebbjei. Nézd meg, milyen csinosak voltak az előkelőségek!

Ezt is szeretjük