Az első babafotók Katalin hercegné húgának gyerekéről - Pippa kisfia tündéri
Imádni való a legújabb Middleton baba is.

pippa-middleton-babafoto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné húga, Pippa Middleton októberben szülte meg első gyermekét, aki az Arthur Michael William Matthews nevet kapta. Ez idáig sajnos nem láthattunk fotókat a piciről, most azonban végre kiszivárgott néhány felvétel a kisfiúról.

Arthur tündéri kisbaba

A képek Saint-Barthélemy-n készültek, a család nyaralásán. Pippa kissé fáradtnak tűnik a felvételeken, ami egy újdonsült anyukánál nem is meglepő. Azonban nem is a kismama a leglényegesebb a fotón, hanem a három hónapos kisfia, akinek végre megnézhettük az édes pofiját. A kis Arthur igazán szép baba, látszik, hogy jó géneket örökölt Pippától és apjától, James Matthews-tól is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A perhaps tired, but happy, looking Pippa Middleton, has been pictured in St. Barth’s on holiday with her husband and his family...and their darling baby Arthur. I have seen some shots that look like Carole is there, too, so the Middletons may have joined the Matthews for their island getaway. There is no sign of the Cambridges. It is possible the royal family will join the group today to ring in the new year, but I think it is unlikely. But, you never know! Arthur looks like a beautiful baby. We can only see a little of him here, but it looks like he has the Middleton baby genes, much like his Cambridge cousins. . . . #katemiddleton #pippamiddleton #carolemiddleton #pippamatthews #pippamiddletonmatthews #middletonfamily #duchessofcambridge

Kate Middleton Blog (@fromberkshiretobuckingham) által megosztott bejegyzés,

Mivel Katalin kisfia, Lajos herceg is még csak nyolc hónapos, a két csöppség minden bizonnyal nagyokat játszik majd együtt. A Middleton lányok állítólag majd' kiugrottak a bőrükből, amikor megtudták, hogy egyszerre várandósak, és már alig várták, hogy megszülessenek a gyermekeik, akik valószínűleg nemcsak unokatestvérek, hanem legjobb barátok is lesznek.

A rajongók szerint ráadásul nagyon hasonlít Pippa kisfia a legújabb trónörökösre, Lajos hercegre. Az Instagramon csak úgy záporoznak az ezzel kapcsolatos kommentek: "Csak szerintem tiszta Lajos ez a kisfiú?", "Ó, Arthur kiköpött Lajos! Hiába na, szerencsére erősek a Middleton gének!", "Imádni való kisfiú, gyönyörű baba. Szerintem nagyon hasonlít Katalinék legkisebbjére" - írták a hozzászólók.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük