Katalin hercegné húga megható nevet adott első gyerekének - Kiderült, hogy hívják
Ez lett Pippa Middleton és James Matthews kisfiának a neve.

pippa-middleton-baba-neve-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 16-án megszületett Pippa Middleton és James Matthews első gyermeke, azonban ezidáig nem árulták el, hogy milyen nevet kapott Katalin hercegné unokaöcsikéje.

Megható nevet kapott a picur

A hivatalos bejelentésben akkor csak ennyi állt - egy szóval sem említették meg a baba nevét:

- Pippa Middleton és James Matthews kisfia október 15-én, 13:58-kor született meg. A pici 3,8 kilót nyom. Mindenki nagyon örül, az édesanya és gyermeke is remekül vannak - jelentették be októberben.

Most végre kiderült az is, hogy milyen nevet választottak a szülők a kisfiúnak: a pici az Arthur Michael William Matthews nevet kapta. Ezzel két családtagjuk előtt is tisztelegnek, hiszen a Michael nevet nemcsak Pippa és Katalin édesapja, Michael Middleton után kapta, hanem James Matthews öccsét is így hívták, aki 1999-ben, hegymászás közben elhunyt a Mount Everesten.

pippa-middleton-baba-neve-nagy

A lányok édesanyja, Carole Middleton minden bizonnyal majd' kiugrik a bőréből örömében, hiszen idén két unokája is született. Katalinék harmadik csemetéje, a kis Lajos herceg áprilisban jött világra, októberben pedig Pippáék kisfia is megérkezett a családba. A két picur minden bizonnyal remekül kijön majd egymással, hiszen alig van köztük korkülönbség. Már alig várjuk a közös fotóikat, melyeken együtt játszanak!

Ezt is szeretjük