Gyorsétteremben dolgozott - A világ egyik leghíresebb énekesnője lett
Olyan sztárokat mutatunk, akik gyorséttermi munkájukból tartották fenn magukat.

pink-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos világsztár vállalt el valamilyen civil munkát, mielőtt híressé vált volna. Az amerikai sztárok közül rengetegen egy gyorsétteremben kötöttek ki, hogy el tudják tartani magukat addig, ameddig nem indul be a színészi vagy énekesi karrierjük, de voltak olyanok is, akik a szüleik kérésére, tinédzserként itt keresték meg a zsebpénzüket, Pinkkel is ez történt.

Sztárok, akik gyorsétteremben dolgoztak

A világhírű énekesnő a Food & Wine-nak mesélte el 2015-ben, hogy tinédzserként egy McDonalds alkalmazottja volt.

- A családom számára fontos volt, hogy saját keresetem legyen. Az autósokat kellett kiszolgálnom. Olyan mikrofonom volt, mint Janet Jacksonnak, hatalmam volt ott - viccelődött a lapnak.

Miközben a gyorsétteremben dolgozott, a zenei karrierjét is egyengette, csupán 14 éves volt, amikor először fellépett. 16 évesen egy R&B együtteshez, a Choice-hoz csatlakozott, még egy kiadó is leszerződtette őket, ám hamar feloszlottak, így az elkészült albumukat sosem jelentették meg.

Nem adta fel álmait, debütáló albumán dolgozott tovább, és maradt ugyanannál a lemezkiadónál. 2000-ben jelent meg a Can't Take Me Home című lemeze, de a 2001-es Misundaztood korongjával vált szupersztárrá, utóbbin olyan slágerek voltak, mint a Don't Let Me Get Me, a Just Like A Pill, a Get The Party Started vagy a Family Portrait.

Nem Pink volt az egyetlen, aki valamelyik híres gyorséttermi lánc alkalmazottja volt, képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok dolgoztak ilyen létesítményekben.

Ezt is szeretjük