Népszerű színésznő volt - Ma fodrászként keresi a kenyerét
A Hajlakk színésznője, Nikki Blonsky évek óta nem állt kamera elé.

nikki-blonsky-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nikki Blonskynek a Hajlakk című musical hozta meg az elismerést: ez volt az első szerepe, amivel azonnal Golden Globe-díjra is jelölték. Sajnos azonban hiába volt akkoriban nagyon népszerű, ez maradt az egyetlen említésre méltó filmje.

Így él ma Nikki Blonsky

Ugyan a színésznő feltűnt az Az örökkévalóságra várva, a Földrajz szakkör és Az angoltanárnő című filmekben Hollywoodnak egy idő után nem kellett belőle, ami elég érzékenyen érintette.

- Azóta is azon gondolkozom, hogy mit szúrtam el, hogy mit csinálhattam volna másként vagy jobban. Azért rossz érzés, mert a filmben szereplő kollégáimnak mind fut a szekere, én pedig megfeneklettem. Egyszerűen elegem volt a meghallgatások végeláthatatlan folyamából, a sok elutasításból. Néha még próbálkozom, de van rendes munkám is, hogy fenn tudjam tartani magam - nyilatkozta az Entertainment Weeklynek.

Igaz, a filmben olyan nagyágyúk is szerepeltek, mint John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Queen Latifah, Allison Janney vagy Jerry Stiller, akiknek nem igazán kellett beindítani már a karrierjét. Az úgymond újoncok közül Zac Efronnak, Brittany Snow-nak és James Marsdennek viszont azóta is fut a szekere, így valószínűleg az ő sikerüket irigyli egy kicsit.

Az egykori színésznő egyébként azóta fodrászként dolgozik, a szalonját Hajlakknak nevezik a film után. Nemcsak ezt a szakmát tanulta ki, hanem kozmetikusként is vizsgát tett, hogy még több szolgáltatást nyújthasson az üzletében. Utoljára a Dog Years című film egyik mellékszerepében tűnt fel, de nem adja fel az álmát, hogy híres legyen.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük