60 éves lett Pierre Cosso: a Megperzselt szívek szívtiprója így néz ki most

Pierre Cosso ma ünnepli 60. születésnapját.

pierre-cosso-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvoltak a saját idoljaik, akikért tinédzserek milliói rajongtak, a '80-as években Európában Pierre Cosso hódított, aki A házibuli folytatódik című filmmel robbant be a köztudatba 1982-ben. Amikor megjelent az alkotás, 21 éves volt. Elképesztő, hogy rohan az idő, ugyanis a francia színész ma ünnepli 60. születésnapját.

Pierre Cosso 60 éves lett

A lányok megőrültek igézően kék szemeiért és helyes arcáért, így nem csoda, hogy a filmesek is több lehetőséget adtak neki fiatalon. A sorozatok világát is meghódította, olyan alkotásokban szerepelt, mint A római lány, a Megperzselt szívek vagy a Szerelmesek Saint Tropez-ban. A zenélés is nagy szenvedélye volt, 1984 és 2003 között tíz albumot adott ki.

Hazájában, Franciaországban még a 2000-es években is A házibuli folytatódik című filmről és Sophie Marceau-ról kérdezték, ugyanis egy rövid ideig a valóságban is jártak. Egy 2002-es interjújában rászólt az újságíróra, hogy ne beszéljenek többet erről a filmről, inkább a jelenlegi munkásságáról érdeklődjenek. Abban az időszakban színházi szerepeket vállalt el, utoljára 2011-ben állt kamerák elé.

Tahitin él jelenleg, ráadásul nem is akárhol, egy hajón találta meg a boldogságot. 2009 óta párkapcsolatban él polinéziai kedvesével, Rauteával, a nő egy fiút szült neki, Noa 2011-ben jött a világra. Előző kapcsolataiból két fia született a színésznek, Lucas és Lido is már tinédzserek.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Pierre Cosso az elmúlt évtizedek alatt.

Ezt is szeretjük