Pierce Brosnan elképesztő fotót posztolt magáról - Így tutira nem ismered fel
Pierce Brosnan így próbálta felvidítani a követőit.

pierce brosnan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus miatt a hírességek zöme is csak a legfontosabb esetekben hagyja el otthonát jelenleg. Az önkéntes karantént ők is nehezen élik meg, ám vannak olyan sztárok, akik próbálnak némi vidámságot belecsempészni ezekbe a nehéz napokba.

Ma Pierce Brosnan örvendeztette meg a rajongóit egy mulatságos poszttal Instagram-oldalán. Rajongói odáig voltak a felvételért.

Pierce Brosnan vicces fotóval vidította fel követőit

A májusban 67. születésnapját ünneplő sztár hosszú, kócos hajjal és szakállal látható. A képen hirtelen rá sem ismerni, annyira másképp fest. "Elszigetelve, és ez még csak a hatodik hét!" - jegyezte meg viccesen. Természetesen a színész hat hét önkéntes karantén után biztosan nem így néz ki azért, vélhetően ezt a szelfit egy forgatás közben lőtte magáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Isolation 🤡and this is only week six!

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés,

Ezzel a poénos posztjával rengeteg követőjét nevettette meg: "köszönjük, hogy mosolyt csaltál az arcunkra ezekben a nehéz időkben", "na, csak nem lesz a Robinson Crusoe-nak második része? Nagyon jó kép", "te még így is jól nézel ki, jót nevettem", "ez vicces, hat hét eltelte után már én is így nézek ki körülbelül", "feldobtad a napomat", "A nevem Szakáll, James Szakáll" - írták a kommentelők a posztja alá.

Hasonló külsővel a Robinson Crusoe kalandos élete című 1997-es filmben láthatták a mozinézők. A filmet Daniel Defoe angol író 1719-ben megjelent regénye alapján készítették el.

Pierce Brosnan fiatalkori képei

Kíváncsi vagy, hogyan festett Pierce Brosnan, mielőtt világsztárrá vált volna?

Ezt is szeretjük