Pierce Brosnanre szinte rá sem ismerünk friss fotóin: hosszú hajjal nagyon másképp fest

Pierce Brosnan hosszú hajjal lesz látható új filmjében.

pierce-brosnan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan jelenleg a Four Letters Of Love című filmet készíti, melynek forgatásáról több lesifotó napvilágot látott kedden.

A 69 éves sztár teljesen átalakult új szerepe kedvéért, hirtelen rá sem ismertünk.

Pierce Brosnan hosszú hajjal

Egy frizura rengeteget tud változtatni az ember megjelenésén, erre kiváló példa Pierce Brosnan esete is, aki a most forgó filmjében majd hosszú, ősz tincsekkel lesz látható. A róla készült friss képeket az alábbi Instagram-posztban nézheted végig. A szerep kedvéért nem növesztette meg a haját, paróka van rajta.

A Four Letters Of Love című film az azonos című könyv adaptációja, Niall Williams 1997-ben megjelent regénye bestseller lett, így várható volt, hogy egy napon megfilmesítik. A történet főszereplője Nicholas és Isabel, két tragikus sorsú fiatal, akiket egymásnak szánt az ég, de időbe telik, mire rájönnek, hogy a boldogság érdekében a szívükre kell hallgatniuk.

Brosnan Nicholas édesapját, Williamet játssza, aki elhagyja a családját csak azért, hogy festőnek álljon. Végül a férfi magára gyújtja a házát a festményeivel együtt. A tragédia hatására Nicholas elhatározza, felkutatja apja fennmaradt képeit, ekkor sodorja össze az élet Isabellel.

A filmben szerepel még Helena Bonham Carter is, a fiatal szereplőket Fionn O'Shea és Ann Skelly játsszák.

Paris Brosnan és barátnője

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire összeillő párost alkot Paris Brosnan és szerelme, Alex Lee-Aillón.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük