Pierce Brosnan két fiával pózolt a vörös szőnyegen - Dylan és Paris pont olyan szívdöglesztőek, mint édesapjuk
Pierce Brosnan fiai örökölték a színész sármját.

piercebronan
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan második házasságából született két fia, a 18 éves Paris és a 22 éves Dylan dögös pasikká értek. A színész büszkén feszített két fia társaságában, nem csoda, hiszen a testvérpár nagy megtiszteltetésben részesült, ők lesznek ugyanis a 2020-as Golden Globe-gála nagykövetei, vagyis ők asszisztálhatnak majd az eseményen.

Dylan és Paris apjuk nyomdokaiba lépnének

A Hollywood Foreign Press társaság, akik a Golden Globe-ot szervezik, minden évben elismert színészek gyermekeit kérik fel a feladatra, a Brosnan testvérek olyan elődöktől veszik át a stafétabotot, mint Sylvester Stallone lányai vagy Michael J. Fox fia, de a tavalyi ceremóniát Idris Elba lánya, Isan kísérte végig.

piercebrosnanfiai
Fotó: Presley Ann / Getty Images Hungary

- Apánk legnagyobb leckéje, amit tanított nekünk, hogy legyünk kedvesek, ez a hozzáállás vitt Parisszel a filmkészítés világa felé. Igazi kiváltság, ha megoszthatunk fontos történeteket a nagyközönséggel, és aktuális témák felé fordíthatjuk a figyelmet. Ezzel a lehetőséggel édesapánk filmes hagyatéka előtt kívánnánk tisztelegni - mondta Dylan a sajtóeseményen.

A két fiú a 66 éves színészhez hasonlóan a szórakoztatóiparban bontogatja szárnyait, mindketten modellkednek, de dédelgetett álmuk, hogy édesapjuk nyomdokaiba lépve meghódítsák a mozivásznat. Előtte azonban szeretnék kitanulni a szakmát, Dylan jövő tavasszal diplomázik filmművészetből. Öccse sem tétlenkedik, a modellszakma feltörekvő sztárként tekint rá, olyan világmárkák foglalkoztatják, mint a Dolce & Gabbana vagy a Ralph Lauren. 

Friss fotókon Paris Brosnan

Nem csoda, hogy a 18 esztendős Parisból sármos pasi lett, hiszen mégis a világ egyik legszexibb férfija az édesapja.

Ezt is szeretjük