Dwayne Johnson cuki fotót posztolt kislányáról - Ilyen jó édesapa
Dwayne Johnson három lány büszke édesapja.

dwayne-johnson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson, becenevén A Szikla Amerika első számú szupersztárja, idén a Forbes magazin összeállítása szerint ő lett a legjobban kereső színész. Nemcsak a karrierjében, hanem a magánéletében is nagyon szerencsés. Két kisebbik lányának, a 2015 decemberében született Jasmine-nek és a 2018 áprilisában született Tianának édesanyját, Laurent idén augusztusban vette feleségül. Legidősebb lánya, a 18 éves Simone még előző házasságából született.

Fotókon Dwayne Johnson lányai

Aki követi a népszerű sztár Instagram-oldalát, ő már rájöhetett, hogy A Szikla bizony az egyik legcsaládcentrikusabb ember ezen a világon, egyszerűen bolondul a gyermekeiért. Legutóbb Jasmine-ről posztolt egy közös apa-lánya képet. A kislánnyal éppen teáztak. A fotóhoz egy humoros szöveget írt: "apu talán rakott egy icipici tequilát a teájába, hiszen valahol mindig délután öt óra van". A rajongók nem győzték értékelni a 47 éves sztár posztját. Még Gordon Ramsey is odakommentelt, aki a sütik külsejét dicsérte.

Az alábbi felvétel még Dwayne Johnson és Lauren esküvőjén készült. Jasmine itt éppen adott egy hatalmas cuppanósat kishúgának, Tianának. Ez a fotó is nagy sikert aratott a közösségi oldalon.

A két kicsi lánya mellett már van egy bájos felnőtt lánya is, Simone, aki néha elkíséri édesapját a filmes premierekre. Bár a sztár első házassága megromlott, szerencsére Simone-nal való kapcsolatát ez nem gyengítette.

Dwayne Johnson mind a három gyermekére nagyon büszke, ráadásul imád lányos apa lenni.

- Ez a legjobb dolog a világon. A házamban erős és vagány csajok vesznek körül. Persze valahol ott kicsit ijesztő, de másfelől fantasztikus dolog ez. Én egyke voltam, az apám pedig nagyon szigorú volt. Olykor még a fenekembe is belerúgott, úgyhogy elég sok tesztoszteron vett körül gyerekként. Most az ösztrogén hormonok energiája vesz körbe, így egyensúlyba került az életem, édesapaként megpróbálom nekik megmutatni, hogy milyen is egy igazi férfi, és milyen dolgokat is kellene elvárniuk az erősebbik nemtől - nyilatkozta az Extrának.

Nézd meg Dwayne Johnson esküvői fotóit is!

Dwayne Johnson augusztusban vette el kisebbik lányai édesanyját. Fotók!

Ezt is szeretjük