Dwayne Johnson végre megmutatta az esküvői fotóit - Szerelme álomszép menyasszony volt
Újabb esküvői fotókkal lepte meg a rajongókat A Szikla és újdonsült felesége, Lauren Hashian.

dwayne-johnson-eskuvoi-fotok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson és szerelme, Lauren Hashian 2007 óta alkotnak egy párt, de az esküvőre csupán a napokban került sor annak ellenére, hogy már két közös gyermekük is született, az imádni való Jasmine és Tiana. Mellettük van egy harmadik lány is a családban, a 18 éves Simone, aki a pankrátor előző házassága során jött világra. Az ő édesanyja Dany Garcia.

Gyönyörű esküvőjük volt

A Szikla gyermekkora jó részét Hawaiin töltötte, ezért nagyon kötődik a szigetekhez. Ennek fényében nem meglepő, hogy az esküvőt is a paradicsomi környezetben tartották meg, Honolulu egyik szirtjén, ami egyenesen az óceánra nézett.

Az első fotót a titokban megrendezett ceremóniáról maga Johnson tette közzé ezzel a képaláírással: "Augusztus 18-án kimondtuk az igent, Hawaii-n. Pōmaikaʻi - ami annyit tesz, meg vagyok áldva".

Menyasszonya igazán gyönyörű volt, egy Mira Zwillinger-kreációt viselt a nagy napon. A ruha ára 11 300 font volt, azaz átszámítva négymillió forintba került. A krémszínű, csipkevirágokkal és áttetsző betétekkel megbolondított, hableány fazonú ruha egy kis uszállyal is rendelkezett, bár a környezethez idomulva nem estek vele túlzásba.

A menyasszonyi csokor is a szigeten honos virágokból lett összeállítva, és a hagyományoknak megfelelően a vőlegény is kapott egy virágfüzért a nyakába a ceremóniára.

A párnak nem sokáig kellett keresgélnie a virágszóró kislányokat sem, ugyanis két csemetéjük örömmel vállalta a megtisztelő feladatot. Jasmine és Tiana igazán élvezték az esküvői felhajtást, látszik a fotókon, milyen boldogok ők is szüleik nagy napján.

A pankrátorból lett színészt korábban többször is megkérdezték, hogy miért nem kötötte még be a kedvese fejét 12 év után, amire legutóbb, az Entertainment Tonightnak ezt válaszolta:

- Úgyis mindig feleségemnek szólítom őt. Igaz, ezzel sokakat megzavartam már, mert mindig visszakérdeznek, hogy "Ó, hát végre megnősültél?" És akkor magyarázkodhatok, hogy "Nem, nyugodtság van, ne siettessétek apucit" - mondta a lapnak, bár nagyon úgy tűnik, hogy azóta meggondolta magát az esküvővel kapcsolatban.

Sophie Turner és Joe Jonas esküvői fotói

A Trónok harca színésznője és az egykori tinisztár is összekötötték az életüket.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük