Pierce Brosnan jóképű fiaival pózolt egy magazin kedvéért: sok női szívet megdobbantanak a képeik
Pierce Brosnan fiaival együtt szerepel a GQ magazin legújabb számában.

GettyImages-96607294
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan lett a GQ magazin brit kiadásának legújabb címlapsztárja, bár a borítóra csak ő került fel, ám a lap kedvéért fiai is részt vettek a fotózáson és az interjúkészítésen.

A képeket a GQ az Instagram-oldalán osztotta meg, ahol számtalan pozitív kommentet kaptak Brosnanék.

Pierce Brosnan és fiai a GQ magazinban

A James Bond sztárja és két fia, a 25 éves Dylan és a 21 éves Paris egymással harmonizáló szettekben pózoltak együtt. Képeiket látva biztosan sok nő szíve ellágyul.

Az interjú alatt szóba került, milyen érzés volt Parisnek és Dylannek egy világsztár oldalán felnőniük, úgy tűnik, a színész sosem dicsekedett azzal fiai előtt, hogy ő milyen nagy ismert ember valójában. Dylan fia sokáig azt hitte, Pierce Brosnannek biztosan sok barátja van, hogy ennyien köszönnek neki az utcán.

- Ahogy cseperedtem, mindig azt gondoltam róla, mennyire sok barátja van, mert az emberek folyamatosan odajöttek hozzá az utcán, ő pedig a legkedvesebb ember a világon, szóval mindig mindenkivel hosszan elbeszélgetett - emlékezett vissza.

Azt is bevallotta, hogy nem mindenkivel közli, ki is az apja, sokáig a barátai sem tudták, hogy valójában a James Bond sztárjának vére csörgedezik az ereiben.

Úgy tűnik, a fiúk nem tervezik, hogy az apjuk nyomdokaiba lépjenek, sőt, Brosnan beszélte le Parist és Dylant, hogy komolyan megpróbálkozzanak a színészettel, el is árulta, miért.

- Azért, mert rohadt kemény munka ez. Ezzel kapsz egy keresztet. Önmagadat építed és rombolod.

Pierce Brosnan felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételt posztolt Pierce Brosnan a feleségéről, emellett további fotókat láthatsz kettejükről.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük