Pierce Brosnan feleségét zsírleszívásra akarták küldeni: a színész hallani sem akart arról, hogy Keely kés alá feküdjön
Pierce Brosnan azonnal megvédte a feleségét.

brosnan-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan feleségét, Keelyt sokan szapulták az alakja miatt, a 2000-es években több bántó cikk jelent meg róla például a bulvársajtóban.

A Daily Mirror megírta, hogy egy alkalommal Brosnan azokat a rosszindulatú kommentelőket tette helyre, akik szerelme alakján gúnyolódtak.

Pierce Brosnan megvédte feleségét

Amikor a '90-es évek közepén megismerkedtek, Keely átlagos alkatú, karcsú nő volt, azonban a 2000-es években átalakult a teste, ma már telt idomokkal hódít, férje pedig ugyanúgy bolondul érte, mint szerelmük hajnalán.

GettyImages-144537606
Fotó: Peter Carrette Archive / Getty Images Hungary

Ezt bizonyítja Brosnan megható tette is, amit akkor hajtott végre a Facebookon, amikor az egyik Keely alakja gyalázásáról szóló poszt elterjedt. A színész szavait a brit lap idézte, amelyből kiderült, hogy nejének zsírleszívást tanácsoltak régebben a barátai, de Brosnan hallani sem akart arról, hogy szerelme kés alá feküdjön:

- A barátaink felajánlották neki a plasztikát annak érdekében, hogy kevesebb legyen a súlya, de én egyszerűen imádom a teste minden porcikáját. Számomra ő a leggyönyörűbb nő - fogalmazta.

Hozzátette, Keely a gyermekei édesanyja, emiatt is ő a legcsodálatosabb a számára.

GettyImages-1195368312
Fotó: Jean Baptiste Lacroix / Getty Images Hungary

- A múltban nemcsak a szépsége, hanem a személyisége miatt szerettem bele, ma már csak még jobban szeretem, mert ő a gyerekeim édesanyja. Büszke vagyok rá, és mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szeretetére - tette hozzá.

Brosnan 1991-ben veszítette el első feleségét, Cassandra Harrist, a nőt legyőzte a rák. Három évre rá egy partin ismerkedett össze az akkor újságíróként dolgozó Keelyvel, akibe rögtön beleszeretett. A nő két fiúval ajándékozta meg, majd 2001-ben összekötötték az életüket, idén már a házasságuk 21. évfordulóját ünnepelhették. 

Keanu Reeves párja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot együtt Keanu Reeves és barátnője, Alexandra!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük