Durvul a botrány Phil Collins körül: gyerekei anyja már jó ideje csalta egy másik férfival
Phil Collins szerelme titokban házasodott össze egy másik férfival.

phil-collins-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Phil Collins és Orianne Cevey közös története a '90-es évekre nyúlik vissza, 1994-ben ismerkedtek meg egymással, a nő volt a hivatalos fordítója svájci turnéállomásán. Egymásba szerettek, majd 1999 júliusában összeházasodtak.

Két gyerekük született: Nicholas 2001-ben, Matthew 2004-ben látta meg a napvilágot. A házasságuk tönkrement, 2006-ban beadták a válási keresetet, majd 2008-ban elváltak az útjaik, ám 2015-ben bejelentették, hogy újra megpróbálják együtt. Eddig úgy tűnt, minden rendben a kapcsolatukkal, ám a nő a zenész háta mögött nemcsak félrelépett, hanem titokban férjhez is ment.

Phil Collinst így átverte a párja

A hétvégén robbant a botrány, hogy Orianne Cevey augusztusban férjhez ment Thomas Bateshez Las Vegasban. A férfival ezután abban a Miamiban található otthonban laktak együtt, ami eredetileg Phil Collins tulajdonában van.

GettyImages-862893894
Fotó: Johnny Louis / Getty Images Hungary

- Erre a dologra egyáltalán nem számított. Amíg nem szerzett tudomást arról, hogy Orianne megházasodott egy másik férfival, együtt voltak ugyanúgy. Miamiban van a közös otthonuk - magyarázta a The Sunnak egy bennfentes.

A nő, amikor augusztusban Las Vegasba utazott, azt állította Collinsnak, hogy üzleti útra megy, ugyanis Cevey ékszerkereskedőként tevékenykedik. Miután Phil megtudta, mit művelt a háta mögött a párja, egyből elmenekült az Egyesült Államokból, jelenleg Londonban tartózkodik.

GettyImages-1062191298
Fotó: Desiree Navarro / Getty Images Hungary

- Phil csak ennyit mondott: "végeztem ezzel". Orianne azóta is Miamiban van a férfival, és nem hajlandó elhagyni a házat. De az nem is az ő otthona. Még a belépési kódokat is megváltoztatta.

Az nem derült ki, hogy Orianne mikor ismerkedett meg jelenlegi férjével, de az biztos, hogy már egy ideje félrelépett vele Phil Collins háta mögött. A legendás zenész persze nem hagyja annyiban, hogy volt felesége egy vadidegen férfival lakik a tulajdon házában. Jogi útra terelte az ügyet, szeretné a nőt minél hamarabb kilakoltatni a luxusvillájából.

Ő Michael Douglas fia, Cameron

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Michael Douglas fia, Cameron.

Ezt is szeretjük