Peter Andre, a 90-es évek szívtiprója gyönyörű nőt szeret: Emilyvel 2010 óta elválaszthatatlanok
Peter Andre nem mindennapi módon ismerkedett meg feleségével.

peter-andre-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peter Andre a '90-es években vált népszerűvé, olyan slágerei voltak, mint a Mysterious Girl, a Flava vagy az I Feel You. A februárban 49. születésnapját ünneplő énekes kétszer házasodott, Katie Price-t 2005-ben vette el, majd 2009-ben elváltak egymástól. Price két gyermeket szült neki, Junior 2005-ben, Princess 2007-ben látta meg a napvilágot. Azóta újra megtalálta a boldogságot, Emily MacDonagh orvosnő a felesége.

Peter Andre felesége

Nem mindennapi módon toppant be az új szerelem Peter Andre életébe, 2010-ben sürgősen megműtötték a veseköve miatt, talán még ő maga sem gondolta volna, hogy ez a kellemetlen dolog sodorja össze Emilyvel.

- Sürgősségi veseműtétet végeztek rajtam Tauntonban. Nem is ahhoz a környékhez tartoztam, de oda helyeztek át engem, az ügyeletes tanácsadó orvos pedig Emily édesapja volt - mesélte a Bristol Postnak.

Végül Ruaraidh MacDonagh operálta meg, a férfinak annyira hálás volt, hogy az egyik show-jára adott neki ajándékba egy páros belépőt. A doktor nem tudott részt venni a koncerten, helyette a felesége, Rebecca és az akkor még orvostanhallgató lánya, Emily ment el rá. Andre a backstage-ben fogadta különleges vendégeit. A fiatal lány felkeltette az érdeklődését, egymásba is szerettek. Két évig titkolták a kapcsolatukat, majd 2012-ben felvállalták, hogy egy párt alkotnak. Két gyerekük született, Amelia 2014-ben, Theodore 2016-ban érkezett a családjukba.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Peter Andre és felesége, Emily.

Ezt is szeretjük