Megmutatta burjánzó szőrzetét Penélope Cruz
Nem borotválja a lábát, nem mos hajat és borzalmasan néznek ki a fogai - az egykor szexi sztárra rá sem lehet ismerni. Persze nem marad így.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vadul burjánzó testszőrzetével és elhanyagolt külsejével Penélope Cruz inkább emlékeztet szerencsétlen sorsú hajléktalanra, mint arra a ragyogó dívára, akinek Hollywood megismerte.

Zsíros haj, burjánzó testszőrzet - a díva hihetetlen átalakulása

A Volver sztárja nemcsak rajongóit, de még saját stábját is sokkolta, amikor egy olaszországi filmforgatáson felfedte szőrös lábait, elhanyagolt fogsorát és az ajka felett riasztóan sötétlő pihéket.

Végzet asszonyából igénytelen trampli

A latin díva Sergio Castellitto Don’t move című drámájának kedvéért változott szépségből szörnyeteggé, az olasz színész-rendező mozijában ugyanis egy öntörvényű, konvenciókra fittyet hányó ápolónőt alakít.

Penélope filmbeli karakterét leginkább a trampli jelzővel lehetne illetni, és a színésznő minden tőle telhetőt megtett, hogy ne csak belsőleg, de külsőleg is tökéletesen azonosuljon szerepével.

A többnyire forróvérű szépségeket alakító Almodóvar-múzsáról sokan nehezen tudták elképzelni, hogy képes rusnyává változni, az eredmény azonban még Charlize Theron hírhedt átalakulását is felülmúlta.

A szexis szőkeséget A szörny című filmben úgy elcsúfították, hogy alig lehetett ráismerni, és Penélope stábja is kisebb sokkot kapott, amikor a latin szexbomba felfedte új külsejét a forgatáson.

A díva selymes hajzuhatagát igénytelen öcsifrizurára cserélte, búcsút mondott a fésűnek és a samponnak, gyönyörű mosolyát pedig műfogakkal rondította el.

Lábát hónapokig nem borotválta, ajka felett gusztustalan bajuszkát növesztett, és filléres rongyokban járta Róma utcáit, ahol valószínűleg még legelszántabb rajongói sem ismertek rá.

Ezt is szeretjük