4 hónappal szülés után! Penélope Cruz fehérneműben mutatta meg magát
Penélope Cruz a Vogue divatmagazin fotósorozatán szexisebb, mint valaha.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyönyörű spanyol színésznő, Penélope Cruz már a vörös szőnyegen is elkáprázatta rajongóit szülés utáni bombaformájával, olyan csodásan festett testhez simuló ruhájában. Ezúttal azonban még ennél is tovább ment.

A gyönyörű színésznő - aki egy négy hónapos kisfiú, Leo büszke anyukája - a neves Vogue divatmagazin amerikai kiadásának júniusi számában fedte fel tökéletes homokóra alakját.

Természetesen nőies

A 37 éves szépségről a híres divatfotós, Marino Testino készítette a fotósorozatot, aki ezúttal is remekül ráérzett a sztár személyiségére. Jól látszik, hogy a képeken a színésznő csak alig visel sminket, még bájos szeplőcskéit se fedték el.

Természetes szépségét, hús-vér nőies formáit a fehérneműs fotón mutatja meg a legjobban, melyen nem visel mást, csak egy finoman csipkézett, elegáns, hófehér bodyt.

Kreol bőre, laza hajviselete, egyszerű megjelenése Cruz valódi énjét tükrözi, nem hiába tartják ezeket a Vogue-fotókat a színésznő eddigi legsikerültebb és legelbűvölőbb portrésorozatának.

A spanyol bombázó - aki Javier Bardem kedvese - mindig is nagyon szép nő volt, de kisfia születése óta mintha még érettebb és szexisebb lenne.

Megváltoztatta az anyaság

A színésznő egyébként a napokban bemutatásra kerülő A Karib-tenger kalózai 4 - Ismeretlen vizeken tavaly nyári forgatásán élte át terhessége első hónapjait. Épp emiatt a rendező nagyon figyelt rá, hogy ne látszódjon a színésznő pocakja.

A filmkritikusok szerint azonban ennek ellenére - vagy épp ezért - Cruz minden eddiginél dögösebben festett a vásznon. Nem véletlen, hogy szerepe szerint és a forgatás szünetében is az ujja köré csavarta kollégáját, a Jack Sparrow-t alakító Johnny Deppet.

Penélope egyébként elismerte, hogy kisfia születése óta gyakran elöntik őt az érzelmek, az anyaság soha nem tapasztalt, meghatározó élmény számára.

- Már az első pillanatban hatalmas szeretet öntött el. Forradalmian új érzés, nem tudom másképp leírni. Egyetlen másodperc elég volt, hogy átformáljon - mesélte.

- A természet nagyon bölcs, mert kilenc hónapot ad a nőknek, hogy minderre felkészüljenek, de aztán megpillantod a kicsi arcát, és minden örökre megváltozik - foglalta össze érzéseit a sztármami a magazinnak.

Ezt is szeretjük