Jól állnak neki a pluszkilók! Penélope Cruz a szülés után is elképesztően szexi

Penélope Cruz három hónappal fia születése után mutatta meg magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyönyörű spanyol színésznő, Penélope Cruz most másodszorra jelent meg nyilvános rendezvényen kisfia, Leo születése óta.

A 36 éves sztármaminak jó indoka volt rá, hogy magára hagyja három hónapos kisbabáját, hiszen ünnepélyes rendezvényre volt hivatalos. Penélope és színész férje, Javier Bardem a színésznő hollywoodi csillagának felavatásán jelentek meg kéz a kézben.

Ragyog a boldogságtól

Penélopét szemmel láthatóan megszépítette az anyaság, irigylésre méltó szülés utáni alakján gyönyörűen mutatott az élénk, pink ruha.

A szexis sztármami egyébként az első spanyol színésznő, aki csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. A 2436. csillag büszke tulajdonosa meghatódva beszélt az őt ért megtiszteltetésről.

- A mai egy különleges nap számomra, amit sose fogok elfelejteni. Valahányszor ránézek majd erre a csillagra, eszembe fognak jutni azok az emberek, akik segítettek valóra váltani az álmaimat - mondta köszönőbeszédében Cruz.

Johnny Depp is áradozik róla

A spanyol szépség neveket is mondott, külön kiemelte például Pedro Almodóvar rendezőt, akivel többek közt a Mindent anyámról, a Volver vagy a Megtört ölelések című filmeket forgatta.

Az elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az Oscar-díjas latina jelenleg nem forgat, hiszen kisfiával babázik otthon. Ennek ellenére rajongóinak nem kell őt sokáig nélkülözniük, mivel A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken hollywoodi szuperprodukció május 19-én kerül a hazai mozikba.

Filmbéli partnere, Johnny Depp is csak felsőfokban tud beszélni szépséges kolléganőjéről, aki egyébként domborodó pocakkal forgatta A Karib-tenger kalózait.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Csodálatos, varázslatos nő és fenomenális anyuka. Számomra pedig igazi, hűséges barát - áradozott Depp Cruzról, aki egyébként Jack Sparrow régi szerelmét, Angelicát játssza a filmben.

Ezt is szeretjük