Nézd meg Johnny Deppet póló nélkül! 47 évesen is észbontó A Karib-tenger kalózai sztárja

Johnny Depp az évek során semmit sem vesztett sármjából.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki hinné, hogy Johnny Depp már közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez, hiszen az 1963-as születésű sztárapuka ma is őrülten szexi.

A szereplési vágy már tizenévesen élt benne, bár eleinte inkább a zenei élet vonzotta. A The Kids nevű zenekarban gitározott, majd - otthagyva az iskolát - a színjátszás felé vette az irányt.

Zenészből színész

Első szerepét az 1984-es Rémálom az Elm utcában című thrillerben kapta, az igazi áttörést pedig a hat évvel későbbi Ollókezű Edward hozta meg számára - alakításáért Golden Globe-ra jelölték.

Innentől kezdve válogathatott a szerepek között, de a szebbik nem képviselői is felfigyeltek Hollywood újdonsült szívtiprójára.

Mindössze húszéves volt, amikor feleségül vette Lori Anne Alison sminkest, ám a házasság tiszavirág-életűnek bizonyult.

Népszerű a nők körében

Válása után több színésznő is feltűnt az oldalán - Winona Ryderrel négy évig járt, később pedig a balhéiról elhíresült Kate Moss volt a barátnője.

Élete párját végül  a különleges nevű és szépségű Vanessa Paradis személyében találta meg, akivel A kilencedik kapu forgatásán ismerkedtek össze 1998-ban.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az egykori csajozós sztárt megszelídítette kedvese, olyannyira, hogy nem sokkal megismerkedésük után, 1999-ben megszületett kislányuk, Lily-Rose Melody, majd három évvel később a kis Jack is világra jött.

A sztárpár hamarosan a kamerák előtt is szerelmeseket alakít a My American Lover című filmben, amely várhatóan 2012-ben kerül a mozikba.

Ezt is szeretjük