Ismét egy sztárapuka lett a világ legszexisebbje
46 éves, 2 gyereke van
A tavalyi győztes Hugh Jackman után idén Johnny Depp lett a People által legszexisebbnek választott sztár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hölgyek már bizonyára türelmetlenül várták, vajon a tavalyi győztes, Hugh Jackman után ki lesz idén a People szavazásán a Sexiest Men Alive, azaz a Világ legszexisebb pasija.

Nos, néhány napja megszületett a döntés, melynek értelmében 2009-ben ismét egy sztárpauka - Jackmannek köztudottan két adoptált gyermeke van -, nevezetesen Johnny Depp került a magazin dögöspasi-listájának első helyére. A szexis színész ráadásul nem először végzett az élen, ugyanis már 2003-ban is megválasztották a legszexisebb sztárnak.

Dupla vagy semmi

Ez egyébként rajta kívül csak három másik szívtiprónak sikerült a Sexiest Men Alive 25 éves történetében: Richarde Gere-nek, George Clooney-nak és Brad Pittnek.

- A Karib-tenger kalózainak hencegő Jack Sparrow-jától olyan különc karakterek eljátszásáig, mint Ollókezű Edward, a 46 éves színész időről időre bebizonyítja: ugyanolyan ellenállhatatlan, mint amikor a nézők megismerték a Jump Street tinidetektívjének szerepében.

Ám a nők szemében kétségkívül attól a legvonzóbb, hogy olyannyira odaadóan viseltetik a családja iránt - szólt a magazin indoklása.

Ízlések és pasik

Mellette olyan jóképű hírességek bukkannak fel a listán, mint Jake Gyllenhaal, akit látványosan kigyúrtak a Prince of Persiára, a nagy visszatérő Robert Downey Jr., David Beckham, továbbá a sármos vámpír, Robert Pattinson.

Az 1963-as születésű, kétgyerekes színész sosem foglalkozott azzal, hogy közönségkedvenc legyen, igyekezett mindig minőségi szerepeket választani, illetve elkerülni a beskatulyázást.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Karrierje során volt már drogfüggő díler, villámkezű borbély, sikeres színpadi szerző, sőt, transzvesztita csempész is. Bár több alkalommal jelölték Oscarra, még nem sikerült hazavinnie az aranyszobrot.

Ami a magánéletét illeti, 1998 óta Vanessa Paradis a párja, akitől kislánya és kisfia született.
Ezt is szeretjük