A 47 éves Penélope Cruz dögös miniruhában pózolt: remek formában van a kétgyermekes sztár

Penélope Cruz egy Chanel kreációban tündökölt.

penelope-cruz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén 59. alkalommal rendezték meg New York-i filmfesztivált, amin rengeteg alkotást mutatnak be a nagyérdeműnek.

Pénteken a Parellel Mothers vetítése volt, a film főszereplője Penélope Cruz, akit ennek alkalmából a fesztiválra is meghívtak.

Penélope Cruz miniruhája

A 47 éves színésznő egy nagyon dögös Chanel miniruhában lépett a vörös szőnyegre, ami jól kiemelte karcsú alakját. Mellé kiegészítőként egy elegáns, fekete magas sarkút választott, az ékszerek terén az egyszerűségre törekedett, egy ezüst karkötőt és hozzá illő fülbevalót viselt.

GettyImages-1345574048
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

Pedro Almodóvar filmjében Janist alakítja, egy olyan állapotos nőt, aki egy nála fiatalabb, szintén terhes lánnyal erős barátságot alakít ki. A két nő ugyanazon a napon szüli meg a gyermekét. Cruz alakítása annyira meggyőzte a kritikusokat a nyáron, hogy a velencei filmfesztiválon a legjobb színésznőnek járó díjat neki ítélték oda.

Ez volt a hetedik alkalom, hogy Almodóvarral dolgozott együtt.

- Olyan nekem, mintha a családtagom lenne. Tényleg közel állunk egymáshoz. Megértjük egymást. Olvasunk egymás gondolataiban, soha nem hazudnánk egymásnak. Meg sem próbáljuk ezt. A forgatáson azonban ügyelünk arra, hogy teret adjunk egymásnak, és megőrizzük egymás iránti tiszteletünket, jó az egyensúly köztünk. Már vagy harminc éve, hogy ismerem őt, és 25 évvel ezelőtt dolgoztunk egymással először, remélem, még sokszor lesz erre lehetőségünk. Ő tényleg különleges - nyilatkozta a People magazinnak a rendezőről.

Kollégájának köszönheti, hogy színésznő lett belőle. A férfi mindig motiválja a munkáik alatt, hogy mindig egy új oldalát mutassa meg a közönségnek.

GettyImages-1235774874
Fotó: Nancy Rivera/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Ami a magánéletét illeti, 2007-ben szeretett bele Javier Bardembe, 2010-ben titokban kötötték össze az életüket. Két gyerekük született, fiuk, Leo 2011-ben, lányuk, Luna 2013-ban látta meg a napvilágot.

A színésznő a Bikram-jógának köszönheti, hogy remek formában van, az étkezésre is odafigyel. Sok gyümölcsöt, zöldséget és sok fehérjét eszik, de kizárólag szabadon tartott állatok húsát fogyasztja. Rengeteg vizet iszik, csak ritkán fogyaszt alkoholt, emellett évekkel ezelőtt leszokott a dohányzásról, írta meg róla a Hello! magazin.

Sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb színésznőket smink nélkül.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük