Pincérként kereste a kenyerét: korunk egyik legnépszerűbb sorozatsztárja lett
Pedro Pascal, a The Last Of Us sztárja a hírnév előtt pincérként dolgozott.

pedro-pascal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pedro Pascal nevét az utóbbi hetekben újra felkapták, ugyanis január 15-én mutatták be a The Last Of Us első epizódját az HBO-n. A posztapokaliptikus drámasorozat, amely a 2013-ban megjelent videójáték adaptációja, eddig főleg pozitív kritikákat kapott.

A Chilében született színész alakítja Joelt, aki a történet elején kislányával, Sarah-val és testvérével, Tommyval menekül, miután egy tömeges gombafertőzés hatására az emberek vérszomjas támadókká válnak. A gyermekét elveszti, majd ugrunk az időben húsz évet, ekkor egy a vírusra immunis kamasz lánnyal, Ellie-vel hozza össze a sors, akit meg kell szöktetnie. Pascalnak nem ez az egyetlen sikersorozata, hiszen a Trónok harcával vált népszerűvé, ezután jött a Narcos, majd A Mandalóri.

Pedro Pascal, a The Last Of Us sztárja a hírnév előtt

Pascal is azon színészek közé tartozik, aki nem fiatalon, hanem közel a negyvenhez vált népszerűvé. 39 éves volt, amikor bemutatták a Trónok harca negyedik évadát, ő alakította Oberyn Martellt. 

Pedro Pascal 2005-ben.
Pedro Pascal 2005-ben.
Fotó: Brad Barket / Getty Images Hungary

Gyerekként még aktívan úszott, rendszeresen járt versenyekre, 11 évesen még a texasi állami bajnokságon is indult. Az iskolában bekerült egy drámaosztályba, akkor annyira beleszeretett a színészetbe, hogy felhagyott a sporttal. Az Orange Megyei Iskolában tanult, ott 1993-ban érettségizett le, majd a New York-i Egyetemre jelentkezett, hogy színészként tanuljon. Végül fel is vették.

Még tanult, amikor már lelkesen elkezdte építeni a karrierjét, a hírnév azonban nem esett egyből az ölébe, mellékállást kellett vállalnia, hogy legyen elég pénze, erről a Time magazinnak mesélt.

- Húszéves korom óta jártam meghallgatásokra, pincérként dolgoztam, kaptam színházi szerepeket, forgattam az Esküdt ellenségeket - emlékezett vissza a kezdetekre.

GettyImages-1455651232
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Azt is hozzátette, amikor híres lett, a szerettei teljesen le voltak nyűgözve, és örültek, hogy végre bejött neki az élet. Egyértelműen édesapja nagy hatással volt rá, hiszen amikor még gyerek volt, hetente háromszor elvitte az egész családot moziba.

A Trónok harca után a Narcos főszereplője lett, amely Pablo Escobar életéről szól.  Javier Peña ügynök bőrébe bújt, a sorozat elérhető a Netflixen. 2019-ben debütált A Mandalóri, amely a Star Wars univerzumában játszódó űrwestern. Ebben Din Djarin fejvadászt játssza.

Nemcsak sikeres szériákban, hanem filmekben is játszott az elmúlt években, ilyen volt például a Kingsman: Az Aranykör, a Wonder Woman 1984 vagy A védelmező második része.

A Trónok harca Joffrey hercege

A Joffrey Baratheont alakító Jack Gleeson nagyon megváltozott.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük