Ez a gyönyörű nő Paulo Coelho felesége - Közel 40 éve imádja őt
A népszerű író, Paulo Coelho harmadik feleségében talált rá az igazira.

coelho-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paulo Coelho napjaink legnépszerűbb írói közé tartozik, amit jórészt mondanivalójával és gördülékeny stílusával ért el: az interneten gyakran osztják meg bölcsességeit, melyek kapcsolatokról, szerelemről, családról és hitről szólnak. A brazil származású szerzőnek olyan könyveket köszönhetünk, mint Az alkimista, a Tizenegy perc vagy a Veronika meg akar halni. Művei közel 150 országba jutottak el, több mint hatvan nyelven olvashatók, és mintegy 30 millió követővel rendelkezik a Facebookon.

Az 1947-es születésű író sosem vetette meg a női nemet, meglehetősen viharos szerelmi életet élt fiatalabb korában. A ’70-es években igazi férfiideállá nőtte ki magát, rengeteg hajjal - sötét, göndör fürtökkel - és szakállal rendelkezett. Első feleségével, Adalgisa Eliana Rios de Magalhaes grafikuslánnyal is ekkor ismerkedett meg, aki teherbe esett tőle, a babát viszont nem tartották meg, a pénztelenség miatt az abortuszt választották. Ez a döntés kihatott későbbi életükre, egy idő után kapcsolatukat már nem tudták megmenteni.

Második feleségével, Cecilia MacDowell-lel - szintén a 70-es években - Londonban kezdtek új életet, és egy darabig boldogok voltak, mígnem az író egy japán masszőrlányba bele nem szeretett. Akkor is kapcsolatban élt, amikor harmadik, egyben utolsó feleségét, Christina Oiticicát megismerte egy családi összejövetelen, de csak tíz évvel később futottak össze újra, ekkor kezdtek randizni. A festőművészként dolgozó hölgy alaposan felforgatta Coelho életét, aki a mai napig múzsájának tekinti őt. Nézd meg a róluk készült fotókat!

Ezt is szeretjük