Irtó jóképű pasi volt fiatalon Paulo Coelho - A 71 éves író posztolta a képet
A legtöbben kopaszon ismerték meg Az alkimista szerzőjét, pedig fiatalon dús, göndör haja volt.

paulo-coelho-fiatalon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paulo Coelho a világ egyik legnépszerűbb írója, akinek olyan könyveket köszönhetünk, mint Az alkimista, a Tizenegy perc vagy a Veronika meg akar halni. A brazil szerző stílusát sokan kedvelik, mintegy 30 millió követővel rendelkezik a Facebookon.

Így nézett ki fiatalon Coelho

Az író az elmúlt évtizedben futott be igazán, az interneten gyakran osztják meg az idézeteit, bölcseleteit, melyek legtöbbször a kapcsolatokról, szerelemről, családról és hitről szólnak. A sztár idén már a 71. születésnapját ünnepelte, ennek ellenére 15 évet legalább letagadhatna, olyan jól néz ki.

A legtöbben kopasz fejjel, őszes szakállal vagy borostával emlékeznek rá, pedig fiatalon egyáltalán nem így nézett ki: a szöges ellentéte volt mai önmagának. Coelho rengeteg hajjal, sötét, göndör fürtökkel rendelkezett, sőt, még a szakálla is ebben a színben pompázott. A képet ő maga osztotta meg a közösségi oldalain többmilliós rajongótáborával.

paulo-coelho-fiatalon-nagy

A rajongók nem győzték dicsérni a felvételt: "Micsoda pasi! Akkor is remekül nézett ki, és persze most is", "Ez a férfi kívül-belül gyönyörű, és ez mindig is így volt", "Ezek a fürtök! Hát modellnek is elmehettél volna, Paulo" - írták a kommentelők a fiatalkori képe alá.

A szerző idén újabb könyvet adott ki, Hippi címmel, melyben a saját élettörténetéből is merít. A könyvben két hippi kalandor sztoriját meséli el, akik a drogok helyett az utazásban találják meg a mámort, méghozzá egy kisbuszon, ami Amszterdamból Ázsia felé viszi őket.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük