Paul Walkerre elképesztően hasonlít az öccse: Cody már családapa
Cody Walker mosolya és szemei az elhunyt sztárt juttatják sokak eszébe.

paul-walker-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak testvérpárok, akikben szinte alig felfedezhető valami hasonlóság, mások viszont hiába nem ikrek, mégis olyanok, akár két tojás. A 2013 novemberében elhunyt Paul Walkerre kisebbik öccse hasonlít kísértetiesen, Cody Walker fotóit a rajongók is rendszeresen megcsodálják.

Paul Walkerre így hasonlít az öccse, Cody

Paul Walker nagy családba született: miután 1973-ban a világra jött, még négy testvére lett, Aimee, Ashlie, Caleb és Cody. A fiúk közül a nála 15 évvel fiatalabb Cody volt az, akinek a segítségével befejezték a Halálos iramban hetedik részét, ugyanis azt sajnos a színész nem tudta teljesen leforgatni, hiszen egy tragikus autóbalesetben életét vesztette.

- Paul egy igazi mókamester volt, aki soha nem vett semmit sem túl komolyan, beleértve saját magát. Igazán odaadó srác volt, gyakran tört ki nevetésben, és azzal viccelődött, hogy fordítva kötötték be. Sosem voltak olyan céljai, hogy egyszer világhírű színésszé növi ki magát. Nem voltak híres színészek és idolok a példaképei között, főleg a sportolókra és a tengeri biológusokra nézett fel. Ezek voltak azok a dolgok, amiket igazán akart. Az autók és az utazás iránti szeretetemet tőle tanultam el, nagyon hiányzik, nincs nap, hogy ne gondolnék rá - idézte a Fox News Cody szavait, amiket még 2019-ben egy rendezvényen mondott.

Cody képzett mentő, emellett bátyja jótékonysági alapítványának, a Reach Out Worldwide-nak a vezérigazgatója, amely támogatja a segítséget nyújtó szakemberek bejutását a világ katasztrófa sújtotta területeire. 2015. augusztus 15-én feleségül vette barátnőjét, Felicia Knoxot. Két közös gyermekük van: lányuk, Remi Rogue Walker 2017 decemberében született, fiuk, Colt Knox Walker 2020 novemberében jött a világra.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Paul Walkerre öccse, Cody, illetve a családjáról is láthatsz képeket.

Ezt is szeretjük