Rajongóból lett világsztárfeleség: Matt Damon és szerelme így találtak egymásra

Matt Damon felesége csaposként dolgozott egy bárban megismerkedésük előtt.

matt-damon
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a sztárok párkeresési szokásairól van szó, általában két minta figyelhető meg. Vannak, akik kizárólag szakmán belül ismerkednek, ők azzal indokolják ezt a döntést, hogy azok, akik szintén a show-bizniszben dolgoznak, jobban meg tudják érteni a forgatásokkal vagy turnékkal járó életvitelt. A másik csoport képviselői nem szűkítik le a kört, őket semmi más nem irányítja ezen a téren, csak a szívük.

Sztárok, akik rajongójukkal házasodtak

Matt Damon az utóbbi tábort erősíti, bár korábbi hódításai közt olyan színésznők szerepeltek, mint Winona Ryder vagy Claire Danes, végül egy teljesen civil nő oldalán állapodott meg. Felesége, Luciana Barroso már azelőtt rajongott későbbi férjéért, hogy azzal személyesen is megismerkedett volna. Egy bárban dolgozott pultosként, amikor rajongásának tárgya egyszer csak betoppant az életébe. 

- South Beach egyik bárjában dolgoztam, ő pedig éppen egy filmet forgatott a környéken. Egy szombat este az egész stábbal együtt betért hozzánk iszogatni - emlékezett vissza 2018-ban a Vogue Australia interjújában.

Matt Damon és Luciana Barroso 2004-ben, egy évvel az első találkozásuk után.
Matt Damon és Luciana Barroso 2004-ben, egy évvel az első találkozásuk után.
Fotó: Dave M. Benett / Getty Images Hungary

Természetesen az egész helyiség azonnal felbolydult a világsztár láttán, mindenki fotózkodni akart vele, és autogramot követeltek tőle. Ám a filmcsillag figyelmét kizárólag az italokat keverő Luciana keltette fel, akit azon nyomban meg is környékezett.

- Azt gondoltam, kicsit dolgozzon meg értem, úgyhogy arra kértem, álljon be mellém a pultba. Jól ment neki a mixerkedés, hiszen előtte épp ezt játszotta az egyik filmjében, nagyon vicces este volt.

Matt Damon 2003 óta él boldogan Luciana Barrosóval, aki három gyermekkel ajándékozta meg. Ám nem ő az egyetlen, aki nem Hollywood berkein belül lelte meg élete szerelmét. Képeken azok a sztárok, akik szintén egy rajongójukkal kötötték össze az életüket. 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük