Ő Paul McCartney 18 évvel fiatalabb felesége: Nancyt a válása közepén ismerte meg

Paul McCartney egy botrányos szakítás közepette lelt rá Nancyre.

paul-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul McCartney-t a világ legeldugottabb pontján sem kell bemutatni senkinek, a Beatles sztárja már életében igazi legendává vált. 

A most nyolcvanéves zenész és énekes élete során háromszor nősült, első házassága tragédiával, a második botránnyal végződött. A harmadik több mint tíz éve tart, Nancyvel végre boldogan élnek. 

Paul McCartney felsége, Nancy

Paul McCartney 1966-ban ismerkedett meg Linda Eastmannel, akinek emlékét Linda McCartney-ként őrizte meg a világ. A zenerajongó fotóslánnyal azonnal egymásba szerettek, 1969-ben házasodtak össze. Négy gyermeket neveltek együtt, Heathert, aki Linda korábbi kapcsolatából született, valamint Maryt, Stellát és Jamest. Linda 1998-ban, mindössze 56 évesen hunyt el mellrákban. 

Paul McCartney és Nancy Shevell 2021-ben.
Paul McCartney és Nancy Shevell 2021-ben.
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

A Beatles-legenda két évvel később kezdett randevúzni a nála 25 évvel fiatalabb modellel, Heather Millsszel, aki 1993-ban egy balesetben elveszítette az egyik lábát. 2002-ben házasodtak össze, majd 2003-ban született egy lányuk, Beatrice Milly. 2006-ra borzalmasan megromlott a kapcsolatuk. 

Heather azt állította, ennek oka férje Stella nevű lánya, aki féltékeny és gonosz. Később azzal vádolta a zenészt, hogy ivott, drogokat fogyasztott, és bántalmazta őt. Hatalmas botrány lett a dologból, különösen akkor, amikor kiderült, a nő szemtelenül sok pénzt, 125 millió angol fontot remél a válásból. Paul McCartney-nak 2008-ra sikerült elválnia tőle. 

A sztár botrányos válása közepette egy barátján, Barbara Waltersen keresztül ismerkedett meg a nála 18 évvel fiatalabb, csinos, de kissé visszahúzódó Nancy Shevell-el. Eleinte csak társaságban, partikon találkozgattak, hamar kiderült, nagy az összhang köztük. Paul McCartney 2011 októberében ugyanabban a templomban vette őt feleségül, ahol annak idején Lindát. Érdekesség, hogy a kapcsolatuk kezdete előtt húsz évvel már egyszer találkoztak, mert ugyanazon a környéken vettek házat. 

Ugyanabban a templomban vette el, mint annak idején Linda McCartney-t.
Ugyanabban a templomban vette el, mint annak idején Linda McCartney-t.
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

Nancy Shevell nem igazán érdeklődik a média iránt, nem különösebben szeret szerepelni. Fuvarozással foglalkozó cége van, ebből él, és kimondottan szereti. Paul McCartney gyerekei pedig mind imádják, hiszen láthatóan nagyon boldoggá teszi apjukat. 

A Beatles tagjainak nagy szerelmei

Minden Beatles-fiú megtalálta élete párját, és hosszabb-rövidebb ideig együtt is maradtak velük. Alábbi összeállításunkban bemutatjuk, kiket szerettek a gombafejűek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Dave Hogan

Ezt is szeretjük