Így néz ki ma Krokodil Dundee - Rá sem ismernél az akciósztárra

Paul Hogan idén 79 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a ’80-as évek ausztrál sikerfilmjére, a Krokodil Dundee-ra, melynek főhőse, a faragatlan, de szeretni való Mick Dundee nemcsak az őserdőben, de a nagyvárosi dzsungelben is feltalálta magát. És természetesen meghódította a szép, szőke újságírónő szívét.

A film első részének forgatása óta 32 év telt el, így nem meglepő, hogy a főszereplőt játszó Paul Hoganre alig ismerni rá. Idén ünnepli 79. születésnapját.

Így néz ki ma Krokodil Dundee

A színészt nemrég kapták lencsevégre a Krokodil Dundee negyedik részének forgatási szünetében. A film főszerepét ezúttal nem ő játssza, hanem Danny McBride, aki filmbéli fiát alakítja. A történet alapkonfliktusa, hogy Dundee eltűnik, és a New Yorkban nevelkedett fiának kell megtalálnia őt a dzsungelben. A képet elnézve azért látszik, hogy, bár a színész lassan nyolcvanéves, mosolya még csaknem a régi.

Bár a film második és harmadik része nem ütött akkorát, mint az első, Krokodil Dundee igazi ausztrál ikonná nőtte ki magát, köszönhetően Paul Hogannek. Jellegzetesen könnyed humorát a szigetország lakói már a filmet megelőzően is ismerték, hiszen 1973-84 között saját szkeccsműsorával - The Paul Hogan Show-val - szórakoztatta a közönséget. A Krokodil Dundee sikerének köszönhetően az egész világon híressé vált a színész. De nemcsak népszerűséget, hanem szerelmet is hozott számára a film első része: partnere, a New York-i újságírónőt, Sue-t alakító Linda Kozlowski ugyanis az életben is a párja lett.

1990-ben a fiatal színésznő lett Paul Hogan második felesége, aki egy hatodik gyermekkel is megajándékozta: közös fiuk, Chance idén húszéves. Paul Hogannek előző, Noelene Edwards-szal kötött házasságából már született öt gyermeke, házasságuk azonban 28 év után felbomlott.

Paul Hogan 2013-ban ismét egyedül maradt: 23 év után második felesége összeegyeztethetetlen ellentétek címen adta be a válóperes iratokat, de hangsúlyozták, hogy a barátságukat megőrzik.

Így néznek ki ma a Vissza a jövőbe sztárjai!

A Vissza a jövőbe a '80-as években szintén sikerfilm volt. Nézd meg a következő képeken, mennyit változtak a film szereplői az elmúlt harminc évben!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük