Nagyon megváltozott a Baywatch egykori bombázója - 30 kilót szedett fel Yasmine Bleeth

Így néznek ki ma a Baywatch dögös színésznői!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A vízimentők életéről szóló, Baywatch című sorozatot 1989-ben kezdte vetíteni az amerikai NBC, és tíz éven át volt műsoron.

A Guinness Rekordok Könyve szerint ez volt minden idők legnézettebb sorozata, összesen 148 országban vetítették, és 1,1 milliárdan követték figyelemmel.

A Baywatch egykori bombázói ma

Bár a színészi alakítások nem győzték meg a kritikusokat, a sorozat nem is erre, sokkal inkább a kigyúrt férfitestekre és a lassítva futó, dús keblű hölgyekre épült. A férfinézők egyik kedvence, az egzotikus külsejű Yasmine Bleeth - akinek algír és orosz vér is csörgedezik az ereiben - mára sajnos sokat veszített egykori fényéből. A sorozatban négy évadon át szerepelt, de drogbotrányai miatt végül megváltak tőle az alkotók. Ennek ellenére a későbbiekben is kapott televíziós szerepeket, ám nagyrészt modellként - fürdőruhában vagy fehérneműben - játszott. Férjével, az éjszakaibár-tulajdonos Paul Cerritóval 2002-ben házasodtak össze, jelenleg Los Angeles-ben és az arizonai Scottsdale-ben élnek. Nézd meg az alábbi képeken, mennyit változtak 19 év alatt a sorozat vízimentő lányai!

Ezt is szeretjük