Diana egykori inasa leszólta Katalin hercegnét - Ezt gondolja róla
Paul Burrell nem rajong Vilmos herceg feleségéért.

paul-burrell-katalin-hercegne-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Burrell nemcsak Diana hercegnő inasa volt, hanem a bizalmasa is - sőt, Burrell egyenesen a legjobb barátjának tartotta Lady Dit. Az egykori inas odavolt munkaadójáért, azonban Diana menyéről, Katalin hercegnéről már nincs olyan jó véleménnyel.

Ezt gondolja Katalinról

Paul Burrellt az ausztrál 9News kérdezte meg arról, hogy mit gondol Vilmos herceg feleségéről - erre a válaszra azonban senki nem számított:

- Katalin hercegnét egy lapon sem lehet említeni Dianával. Egyszerűen nincs meg benne az a varázslatos kis plusz, ami benne megvolt. Félreértés ne essék: egy tüneményes, kedves lánynak tartom, aki imádja a férjét, és látszik, mennyire odavannak egymásért, de hiányzik az a kis extra - az x-faktor, a varázslat, a karizma... egyszerűen nincs meg benne.

Teréz anyában megvolt, II. János Pál pápában megvolt, Erzsébet királynőben is megvan, Dianában is nyilván megvolt...sajnos Kate-ben nincs - nyilatkozta a csatornának.

Paul Burell és Diana
Paul Burell és Diana

A rajongók persze azonnal Katalin védelmére keltek: a közösségi oldalakat elárasztották az üzenetek, melyekben kifejtették, hogy a hercegnét felesleges Dianához mérni, ugyanis ő egyrészt nem Diana, másrészt nem is akar Diana lenni - őt különálló emberként kell elfogadni és szeretni.

A netezők azt is felhozták érvnek, hogy a szívek hercegnője valószínűleg imádná a menyét - főleg, ha látná, mennyire szereti Vilmost - és nem mellesleg két gyönyörű unokával is megajándékozta, akikért pláne a csillagokat is lehozta volna az égről.

Ezt is szeretjük