Patrick Dempsey rajongóját vette feleségül: a gyönyörű Jilliannel már 21 éve házasok
Patrick Dumpsey és felesége 1999-ben keltek egybe.

patrick-dempsey-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Dempsey-ért már a '80-as években nők milliói odáig voltak, amikor 2005-ben feltűnt a Grace klinikában dr. Derek Shepherdként, rajongótábora csak még nagyobb lett. Bár sok nő táplál iránta a mai napig plátói szerelmet, az 54 éves sztár szíve több mint két évtizede foglalt.

Patrick Dempsey és felesége imádják egymást

Már túl volt egy váláson, amikor betért 1994-ben az egyik fodrászszalonba hajat vágatni. Amikor belépett a helységbe, Jillian Fink fodrásznő teljesen ledöbbent a színész látványától, és előbújt belőle a rajongói énje, ezt még 2002-ben a People magazinnak mesélte el a nő. A sztárnak nagyon szimpatikus lett Jillian, első találkozásuk után három évvel randizni kezdtek, majd 1999-ben örök hűséget fogadtak egymásnak. Később családot alapítottak, egy lányuk és két fiuk született.

A kapcsolatuk nem volt mindig egyszerű, 2015-ben Jillian még a válópert is beadta, de elhatározták, hogy tovább harcolnak, és nem adják fel a házasságukat. Szerencsére sikerült rendezniük a nézeteltéréseiket, azóta pedig erősebbek, mint valaha. Jillian napjainkban már elsősorban sminkesként dolgozik, számos világsztárt tett már szebbé egy-egy vörös szőnyeges esemény vagy egy fotózás előtt. Híres kuncsaftjai között van Naomi Watts, Emilia Clarke, Kristen Stewart, Gwyneth Paltrow vagy Rachel Weisz.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Patrick Dempsey felesége, Jillian.

Ezt is szeretjük