A Múmia szexi Anck-Su-Namunja dekoltált estélyibe bújt: az 52 éves színésznő stílusa ilyen szexi

Patricia Velásquez stílusa elképesztően dögös, így néz ki az 52 éves színésznő.

patricia-velásquez-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patricia Velásquez színésznőt A múmia-filmekben ismerte meg a nagyközönség, ekkor Anck-Su-Namun szerepét öltötte magára.

A szexi karakterének köszönhetően gyorsan szexszimbólum vált belőle, 2001-ben még a Maxim férfimagazin is a világ száz legszexibb nője közé választotta. Alig egy évvel később a Stuff magazin legdögösebb nőinek listájára is felkerült. A színésznő januárban ünnepli 52. születésnapját, most is bomba formában van.

Patricia Velásquez stílusa

Az 52 éves sztár mindig elegánsan jelenik meg a vörös szőnyegen. Az egyik kedvencünk az a ruha, amelyet a sztár 2022 márciusában egy patinás díjátadó gálán viselt, aznap egy különleges megjelenéssel rukkolt elő. Stílusát kitűnően tükrözte az a dekoltált, hosszú estélyikreáció, amelyet viselt.

Hosszú haja lágy hullámokban omlott a vállára, sminkje teljesen természetes volt. A sötétkék ruha különlegessége a díszítésében és a rajta található fodrokban rejlett. A ruha tetején és alján flitterekkel kirakott, vörös rózsák díszelegtek, a színésznő alakjára irányítva ezzel a figyelmet.

Nem is csoda, hogy ösztönösen lépkedett a rendezvényen, és megjelenésével nagy feltűnést keltett. A színészkedés mellett a modellvilágban is kipróbálta magát, miközben a világ nagy márkáinak, például a Dolce & Gabbanának és a Chanelnek dolgozott. 

Igazi jótékony lélek, 2002-ben hozta létre saját alapítványát, hogy segítse a venezuelai őslakosokat. A 2010-es földrengés után azonnal adományozásba kezdett Haitin, ezzel is segítő kezet nyújtva a rászorulóknak. Ami a magánéletét illeti, egy 15 éves lánya van, Maya, emellett pedig a nőkhöz vonzódik, amelyet saját életrajzi könyvében vallott be. 

Képes összeállításunkban megnézheted Patricia Velásquez dögös stílusát. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük