Paris Jacksont fel se ismerni smink nélkül - Elképesztő a különbség, ha nincs kifestve

Paris Jackson smink nélkül jelent meg a vörös szőnyegen.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Paris Jackson smink nélkül jelent meg a vörös szőnyegen.

Szerda este rendezték meg Los Angelesben a Ones to Watch nevezetű partit, amelyen sok más híresség mellet Paris Jackson is tiszteletét tette. A néhai Michael Jackson 19 éves lánya nagyon laza szerelésben érkezett meg a helyszínre: bőrszandált, tógaszerű ruhát és sok karkötőt, illetve egyéb kiegészítőt viselt, arról nem is beszélve, hogy ki sem festette magát, mielőtt a vörös szőnyegre lépett.

Hollywoodban egyre több sztár teszi le voksát a természetesség mellett, ezért aztán egy ideje egyre népszerűbb trendnek számít, hogy a hírességek festék nélkül az arcukon jelennek meg a különféle rendezvényeken. A közelmúltban Paris Jackson is beállt a sorba, és a fotót elnézve óriási a különbség, amikor kisminkeli magát vagy lemond a több réteg festékről.

Képes összeállításunkban rajta kívül mutatunk még olyan sztárokat, akik szintén smink nélkül léptek a vörös szőnyegre. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük