Michael Jackson lánya ezzel a színésznővel randizik - Közös fotót is posztoltak
Összebújva filmeztek tegnap.

paris-jackson-cara-delevingne-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tragikusan fiatalon elhunyt popkirály egyetlen lányára, Paris Jacksonra ismét rátalált a szerelem - ráadásul ezúttal egy hollywoodi sztár oldalán találta meg a boldogságot.

Vele alkot egy párt Paris

Már jó ideje találgatják, hogy vajon mi lehet közte és a Suicide Squad - Az öngyilkos osztag sztárja, Cara Delevingne között - tavaly májusban jelentek meg először együtt az MTV Movie Awards-on, és a résztvevők szerint szikrázott köztük a levegő.

Ugyan Paris a múltban inkább fiúkkal randizott - mint a dobos Michael Snoddy vagy a focista Chester Castellaw -, nyíltan beszélt arról, hogy nem gátolják őt a nemi jellegek, a lelkükért szereti az embereket. Cara pedig bevallottan biszexuális, aki legutóbb St. Vincent énekesnővel járt.

paris-jackson-cara-delevingne-nagy

A 25 éves modell és újdonsült, húszéves kedvese összebújva filmeztek a Snapchatre feltöltött képeiken - a hat Oscar-díjra jelölt Carol című filmet nézték meg, ami két nő szerelméről szól. A rajongók akkor kezdtek el igazán gyanakodni, hogy egy párt alkotnak, amikor Paris ezt posztolta a Twitter-oldalára:

- Nagyon jól érzem magam, mert mostanában olyan emberekkel töltöm az időmet, akik hozzám hasonlóan értékelik az élet apró örömeit. Velük önmagam lehetek - nincsenek kőbe vésett szabályok, kérdések, címkék vagy ítélkezés - csak jó velük lenni. Annyira kicseszettül békés ez az állapot, és nagyon hálás vagyok érte - írta a közösségi oldalon, majd rögtön utána ennyit posztolt: "Az én csajom" - egy szívecskés emoji kíséretében.

Ezt is szeretjük