Toplesz fotón Michael Jackson lánya - A 20 éves Paris jó ügyért vetkőzött
A modell az AIDS elleni védekezés fontosságára hívta fel a figyelmet.

paris-jackson-aids-kampany-toplesz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elhunyt popkirály egyetlen lánya, Paris Jackson jó ügy érdekében szabadult meg a ruháitól: a HIV- és AIDS-tesztek fontosságát igyekszik hirdetni, hogy a betegség ne terjedhessen tovább, és néhány évtized múlva a kór teljesen eltűnjön.

Gyönyörű fotók készültek róla

A húszéves Paris megosztott néhány fotót a 4,6 milliós követőtáborával az Instagramon, melyeken toplesz pózol, a meztelen felsőtestére pedig ilyen szöveg került: "Követek el hibákat, de nem vagyok egyedül. Harcos vagyok, ellenálló, túlélő, szabad vagyok. Maga vagyok a szeretet, szeretetet adok, elfogadom a szeretetet. Nem fogom feladni".

Nem először vesz részt hasonló projektekben - azon túl, hogy lelkes támogatója az LMBT közösségnek, több jótékonysági gálán is részt vett már - legutóbb hétfőn, sőt, még díjátadóként is segédkezett -, ahol a szexuális úton terjedő betegségek visszaszorítását tűzték ki célul, így evidens volt, hogy ehhez a kisfilmhez is a modellt kérik fel.

paris-jackson-aids-kampany-toplesz-nagy

Paris feltörekvő sztár a divatszakmában: a világ egyik legnagyobb modellügynöksége, az IMG Models le is csapott rá, akik olyan hírességeket foglalkoztatnak, mint Gisele Bündchen, Tyra Banks, Ashley Graham, Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber, Kate Moss vagy a magyar szépség, Palvin Barbi.

A Vogue-ban pózolt legutóbb

A nívós divatmagazin legutóbbi számában is feltűnt: egy gyönyörű fotósorozatot készítettek róla, ahol a ragyogó, égszínkék szemei kerültek középpontba.

Ezt is szeretjük