Íme, a szétműtött Pamela Anderson egykori szextanyája

Egy kaszinó már árulja a nyuszilány egykori bűnbarlangját, amit több mint hétmillió forintért bárki megvehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hírek láttak napvilágot, miszerint egy Nevada államban található kaszinó el akarja adni Pamela Anderson Lovestream - vagyis Szerelempatak - nevezetű luxuslakókocsiját.

A Laughlin városában őrzött hatalmas járgányt a szőke nyuszilány még 2001-ben kapta Hugh Hefnertől, a Playboy-birodalom legendás urától.

A világhírű lapkiadó igazán kitett magáért, amikor megajándékozta a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb playmate-jét.

A lakókocsiba ugyanis tükrökkel borított mennyezet, körkörösen vibráló ágy, sztriptíztánchoz használatos rúd és diszkógömb is került, hogy maximálisan kiszolgálja a modell kényelmét.

39 ezer dollárért te is megveheted

Aki tehát szeretne hozzájutni ehhez a különleges kegytárgyhoz, annak nem kell mást tennie, mint kifizetni 39 ezer dollárt, vagyis kicsivel több mint 7,3 millió forintot. Ennyit kér ugyanis a lakókocsiért a kaszinó.

Az persze már más kérdés, hogy akad-e még olyan rajongója Pamela Andersonnak, aki hajlandó letenni az asztalra egy zsák pénzt, hogy magáénak tudhassa a sztár egykori kéjtanyáját.

A 42 éves nyuszilány az elmúlt évek során ugyanis megdöbbentő változáson esett át.

Hiába a tucatnyi szépészeti beavatkozás, életkorát már le sem tagadhatná. Pedig a negyedik ikszét taposó playmate mindent elkövet annak érdekében, hogy megőrizze egykor ellenállhatatlanul vonzó szexepiljét – hiába.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szét- és újraszabott arcát látva nehéz elképzelni, hogy pasik milliói rajongtak érte az ezredforduló előtti évtizedben, és meztelen poszterei ott lógtak a szobák falán.

Ezt is szeretjük