42 helyett 62-nek néz ki a ráncos Pamela Anderson
Az egykori nyuszilány bevallotta, ő bizony nem használ semmilyen fényvédő krémet. Ez pedig meg is látszik az arcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Andersont a világ sosem az eszéért szerette. De hát valljuk be, sem nyuszilányként, sem piros fürdőrucis vízimentőként nem kellett kétismeretlenes egyenleteket megoldania.


Elég volt mélyen dekoltált, szűk felsőbe bújtatnia méretes kebleit, no meg egy csábos mosolyt megereszteni, és a férfirajongók máris olvadoztak.

Ám hiába az überdimenzionális mellek, ő sem lesz fiatalabb, ráadásul állítása szerint nem is nagyon foglalkozik azzal, hogy valamiféle bőrápolásba kezdjen.

Meg akar öregedni

Ahogy az Elle magazinnak a közelmúltban elmesélte, nem használ fényvédő krémet az arcára, és szépítőkúrákat sem tart, hogy az öregedési folyamatot lassítsa.

- Nincs bőrgyógyászom, sem plasztikai sebészem. És semmit sem fecskendeztetek az arcomba. Azt hiszem, elég volt már a beavatkozásokból, igazából most arra vagyok kíváncsi, milyen leszek, ha megöregszem - vallotta.

Hát, a fotókat elnézve nagyon úgy tűnik, lassan elég lesz a tükörbe néznie, és máris megláthatja önmagát - tíz-húsz évvel idősebb kivitelben.

Szétégette a nap

A malibui strandon készült képeken ugyanis a 42 éves sztármami - két fia van exétől, Tommy Lee-től - sokkal vénebbnek néz ki valódi koránál.

Arca ráncos és püffedt, szemöldöke mintha a homloka közepére csúszott volna, szája pedig furcsán lebiggyed - nem beszélve csapzott fürtjeiről. Bár mellei még mindig keményen dudorodnak sárga bikinijében, a bizarr összhatáson azok sem tudnak sokat javítani.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha így folytatja, a végén még a szövegével lesz kénytelen az ágyába csábítani a pasikat - bájos mosoly helyett ugyanis legfeljebb egy torz grimaszt tud az érdeklődők felé küldeni, ami, ugye, nem túlságosan vágykeltő.

Ezt is szeretjük