A West Side Story 89 éves színésznője volt az Oscar-gála egyik legszebbje: Rita Moreno fantasztikusan festett
Így festettek a hatvan feletti sztárok az idei Oscar-gálán.

rita-moreno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 93. Oscar-gálát magyar idő szerint hétfőn, a hajnali órákban tartották meg Los Angelesben. Az előző években a vörös szőnyegen igazi sztárparádé vonulhatott fel, ám idén a vírushelyzet miatt jóval kevesebben vehettek részt a gálán. Persze a divatrajongók még így sem csalódtak, káprázatos estélyi ruhákban mutatkoztak a női sztárok, ám az est egyik legszebbje a 89 éves Rita Moreno volt.

Ilyen elegánsak voltak az Oscar-gála 60 feletti sztárjai

A Puerto Ricó-i származású Rita Moreno az 1961-es West Side Story című mozival vált igazi ikonná, az alkotás gyönyörű Anitáját formálhatta meg. 1962-ben még Golden Globe- és Oscar-díjat is kapott az alakításáért.

Morenót nagy megtiszteltetés érte az idei Oscaron, ugyanis ő jelentette be a legjobb filmnek járó díjat, érdekesség, hogy az előző évi gálákon mindig ennek a kategóriának a nyertesét jelentették be utoljára, ám idén a szervezők hoztak egy kis csavart: 2021-ben az év alkotása után a legjobb színésznőt és színészt hirdették ki. A legrangosabb díj bejelentőjeként a színésznő kifejezetten ügyelt, hogy gyönyörűen jelenjen meg a gálán, egy elegáns, burgundi vörös ruhát viselt, ami remekül állt neki. A 89 éves díva biztos mindenkit elvarázsolt a környezetében.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a gála 60 feletti, női sztárjai.

Ezt is szeretjük