A West Side Story 89 éves színésznője volt az Oscar-gála egyik legszebbje: Rita Moreno fantasztikusan festett

Így festettek a hatvan feletti sztárok az idei Oscar-gálán.

rita-moreno-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 93. Oscar-gálát magyar idő szerint hétfőn, a hajnali órákban tartották meg Los Angelesben. Az előző években a vörös szőnyegen igazi sztárparádé vonulhatott fel, ám idén a vírushelyzet miatt jóval kevesebben vehettek részt a gálán. Persze a divatrajongók még így sem csalódtak, káprázatos estélyi ruhákban mutatkoztak a női sztárok, ám az est egyik legszebbje a 89 éves Rita Moreno volt.

Ilyen elegánsak voltak az Oscar-gála 60 feletti sztárjai

A Puerto Ricó-i származású Rita Moreno az 1961-es West Side Story című mozival vált igazi ikonná, az alkotás gyönyörű Anitáját formálhatta meg. 1962-ben még Golden Globe- és Oscar-díjat is kapott az alakításáért.

Morenót nagy megtiszteltetés érte az idei Oscaron, ugyanis ő jelentette be a legjobb filmnek járó díjat, érdekesség, hogy az előző évi gálákon mindig ennek a kategóriának a nyertesét jelentették be utoljára, ám idén a szervezők hoztak egy kis csavart: 2021-ben az év alkotása után a legjobb színésznőt és színészt hirdették ki. A legrangosabb díj bejelentőjeként a színésznő kifejezetten ügyelt, hogy gyönyörűen jelenjen meg a gálán, egy elegáns, burgundi vörös ruhát viselt, ami remekül állt neki. A 89 éves díva biztos mindenkit elvarázsolt a környezetében.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a gála 60 feletti, női sztárjai.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük