Íme az Olsen ikrek ritkán látott, bájos húga: a 25 éves Taylor kerüli a reflektorfényt
Taylor Olsen nem szeret annyira szerepelni, mint lánytestvérei.

olsenikrek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mary-Kate és Ashley Olsent, vagyis az Olsen ikreket a világ minden táján ismerik. Ők voltak a kilencvenes évek imádott gyereksztárjai, majd a kétezres években igazi tinibálványokká váltak. 

A kétpetéjű ikrek 1986. június 13-án látták meg a napvilágot, édesapjuk Dave Olsen, édesanyjuk Jarnette Olsen. Van egy idősebb testvérük, Trent Olsen, valamint egy húguk, Elizabeth Olsen. Szüleik 1995-ben elváltak, apjuk ezután újranősült és született további két gyermeke, Taylor és Jake Olsen. 

Az Olsen ikrek testvére, Taylor

Bár Mary-Kate, Ashley és Elizabeth Olsenről a mai napig sokszor lehet hallani, féltestvérük, kishúguk, Taylor a rivaldafénytől távol éli az életét. A most 25 éves nő 1996-ban született, kereken tíz évvel fiatalabb az ikreknél. Hozzájuk hasonlóan ő sem nőtt magasra, mindössze 163 centiméter. 

 Első ránézésre talán nem sok hasonlóságot lehet felfedezni Taylor és híres lánytestvérei között, de alaposabban megfigyelve látszik, hogy egy családot alkotnak. A tekintete például egészen hasonló az övékhez. 

 Hullámos, dús hajkoronájával azonnal feltűnést kelt, akárhová indul, ráadásul nem egy otthon ülő típus. 17 ezer követőjének Instagramon gyakran megmutatja, hol bulizott éppen, de a nyaralásairól, utazásairól is szívesen posztol. 

Taylor Olsen immár hat éve él boldog párkapcsolatban, Paullal még a középiskolában ismerkedtek meg, a szalagavatójukra már egy párként indultak. 

 A fiatal nő sosem posztol híres testvéreiről, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek jóban. Ellenkezőleg, valahányszor Elizabeth Olsennek premierje van, kishúga egészen biztosan ott ül a közönség soraiban. 

Ilyen szép nő ma az Alkonyat-filmek gyereksztárja

Mackenzie Foyt egy világ zárta a szívébe, mikor az Alkonyat - Hajnalhasadásban feltűnt a két főszereplő, Edward Cullen és Bella Swan gyerekeként. Mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett napjainkban.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük