Íme az Olsen ikrek ritkán látott, bájos húga: a 25 éves Taylor kerüli a reflektorfényt

Taylor Olsen nem szeret annyira szerepelni, mint lánytestvérei.

olsenikrek-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mary-Kate és Ashley Olsent, vagyis az Olsen ikreket a világ minden táján ismerik. Ők voltak a kilencvenes évek imádott gyereksztárjai, majd a kétezres években igazi tinibálványokká váltak. 

A kétpetéjű ikrek 1986. június 13-án látták meg a napvilágot, édesapjuk Dave Olsen, édesanyjuk Jarnette Olsen. Van egy idősebb testvérük, Trent Olsen, valamint egy húguk, Elizabeth Olsen. Szüleik 1995-ben elváltak, apjuk ezután újranősült és született további két gyermeke, Taylor és Jake Olsen. 

Az Olsen ikrek testvére, Taylor

Bár Mary-Kate, Ashley és Elizabeth Olsenről a mai napig sokszor lehet hallani, féltestvérük, kishúguk, Taylor a rivaldafénytől távol éli az életét. A most 25 éves nő 1996-ban született, kereken tíz évvel fiatalabb az ikreknél. Hozzájuk hasonlóan ő sem nőtt magasra, mindössze 163 centiméter. 

 Első ránézésre talán nem sok hasonlóságot lehet felfedezni Taylor és híres lánytestvérei között, de alaposabban megfigyelve látszik, hogy egy családot alkotnak. A tekintete például egészen hasonló az övékhez. 

 Hullámos, dús hajkoronájával azonnal feltűnést kelt, akárhová indul, ráadásul nem egy otthon ülő típus. 17 ezer követőjének Instagramon gyakran megmutatja, hol bulizott éppen, de a nyaralásairól, utazásairól is szívesen posztol. 

Taylor Olsen immár hat éve él boldog párkapcsolatban, Paullal még a középiskolában ismerkedtek meg, a szalagavatójukra már egy párként indultak. 

 A fiatal nő sosem posztol híres testvéreiről, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek jóban. Ellenkezőleg, valahányszor Elizabeth Olsennek premierje van, kishúga egészen biztosan ott ül a közönség soraiban. 

Ilyen szép nő ma az Alkonyat-filmek gyereksztárja

Mackenzie Foyt egy világ zárta a szívébe, mikor az Alkonyat - Hajnalhasadásban feltűnt a két főszereplő, Edward Cullen és Bella Swan gyerekeként. Mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett napjainkban.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük