Rég láttuk a 35 éves Ashley Olsent: az egykori tinisztár párjával lépett a vörös szőnyegre
Ashley Olsen a YES 20th Anniversary Gálán vett részt párjával.

ashley-olsen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Olsen ikrek csupán hat hónaposak voltak, amikor beválogatták őket a Bír-lak című sorozatba. Felváltva játszották el Michelle szerepét 1995-ig. Mary-Kate és Ashley Olsen a szitkomnak köszönhetően egy csapásra gyerek-, majd tinisztárrá nőtték ki magukat.

Amikor még kislányok voltak, olyan családi filmekben játszottak, mint az Irány a nagyi!, a Két tojás száz bajt csinál vagy a Kettőn áll a vásár. Az 1999-es Párosban Párizsban című filmjük volt az első, amelyben már kamaszok voltak, és csókjeleneteik is voltak. Az ikrek utolsó mozifilmje a 2004-es New York-i bújócska volt. Manapság már a divattervezés teszi ki az életüket, a médiában jóval kevesebbet szerepelnek, mint a 2000-es években.

Ashley Olsen párja

Ashley Olsen a szeptember 23-án megrendezett YES 20th Anniversary Gálára nem ikertestvérével, hanem a kedvesével, Louis Eisnerrel érkezett. Az egykori színésznő manapság a barna hajra esküszik, megvált a védjegyévé vált szőke árnyalattól. Utoljára 2019-ben szerepelt a vörös szőnyegen, akkor testvérével a CFDA Fashion Awardson vehettek át egy kitüntetést.

GettyImages-1342205613
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

2017 októberében szerettek egymásba, azóta is együtt vannak a férfival, aki absztrakt képek alkotásával foglalkozik. Középiskolás barátaiknak köszönhetik, hogy végül összesodorta őket egymással az élet, derült ki az In Touch Weekly cikkéből.

- Louis nem vágyik arra, hogy a figyelem középpontjában legyen, úgyhogy ez egy nagy pozitívum benne. Nem mellesleg Ashley ikertestvére, Mary-Kate is nagyon kedveli őt - mesélte a magazinnak egy bennfentes.

GettyImages-1342187634
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Amikor Mary-Kate és Olivier Sarkozy házassága tönkrement, a lányban a testvére és Louis tartották a lelket. Sokat segítettek neki, ez pedig hármójukat csak még közelebb hozta egymáshoz.

- Azoknak a férfiaknak, akik Mary-Kate-tel és Ashley-vel randiznak, muszáj megérteniük, hogyan is működnek. A magánéletük megőrzése, az erős testvéri kötelékük és az 500 millió dolláros üzletvezetés az első. A legtöbb pasi ezt nem tudja elfogadni. Louis értette ezt, Olivier azonban nem. Nagyon nehéz őket megismerni, de ha már a belső körükben vagy, ami nagyon kicsi, akkor közel engednek magukhoz - tette hozzá.

Macaulay Culkin barátnője

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Macaulay Culkin kedvese.

Ezt is szeretjük