A Doktor House barna bombázója elhagyta gyerekei apját - Összeköltözött 10 évvel fiatalabb pasijával

Olivia Wilde és Harry Styles kapcsolata ennyire komolyra fordult.

olivia-wilde-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Olivia Wilde-ot a magyar közönség főleg a Doktor House című sorozatból ismerheti, de olyan filmekben is játszott, mint a Lopott idő, a Testcsere vagy a Tron: Örökség. A színésznő 2011 novemberében szeretett bele kollégájába, Jason Sudeikisbe, két évvel később el is jegyezték egymást.

Két gyermekük született: Otis fiuk 2014-ben, Daisy lányuk 2016-ban látta meg a napvilágot. A sztárpár 2020 novemberében jelentette be, hogy szakítottak, két hónappal később Wilde-ot Harry Stylesszal kapták lencsevégre kézen fogva. Úgy tűnik, az újdonsült sztárpár kapcsolata egyre komolyabb, ugyanis a színésznő végleg elköltözött gyermekei apjától, hogy a nála tíz évvel fiatalabb zenésszel élhessen, írta meg a Page Six.

Olivia Wilde végleg elköltözött gyerekei apjától

Több lesifotó készült a színésznőről, aki éppen hatalmas bőröndöket pakolt be az autójába, éppen költözött ki Los Angeles-i otthonukból, amely Silver Lake városnegyedben található. A házat még 2019-ben vásárolták. A nap folyamán látták a sztárt, ahogy pakolja ki a bőröndjeit Harry Styles Hollywood Hills-i villája előtt, ennél több bizonyíték nem is kell, hogy az újdonsült szerelmesek összeköltöztek.

Az 1994-ben született Styles a One Direction tagjaként hódította meg a világot 2010-ben, azóta szólókarrierbe kezdett, két albumot adott ki, 2017-ben jelent meg a nevét jelző debütáló lemeze, két évvel később azt követte a Fine Line című lemez. A színészkedésbe is belecsöppent a jóképű angol énekes, 2017-ben szerepelt a három Oscar-díjat nyert Christopher Nolan-filmben, a Dunkirkben, 2020 szeptemberében pedig kiderült, hogy ő lesz a Don't Worry Darling című horror-thriller főszereplője, amit Olivia Wilde rendez, nos, innen jön a két híresség ismertsége.

Egyébként Wilde-nak nem ez lesz az első rendezése, 2011-ben jött ki a Free Hugs rövidfilmje, első mozija a 2019-es Éretlenségi című vígjáték volt, ami egyébként egész sok pozitív kritikát kapott, illetve több díjat is hozott a házhoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Miután kiderült, hogy a két híresség egymásba szeretett, rögtön cikkek tömkelege jelent meg róluk, többen azt feltételezték, hogy biztos Styles miatt szakított a színésznő gyerekei apjával, ám az Entertainment Tonightnak egy közeli forrás tagadta ezt, bár tavaly novemberben jelentették be szakításukat, a különválásuk sokkal előbb megtörtént.

- Már majdnem egy éve nem voltak együtt, úgyhogy Olivia nem egyik kapcsolatból a másikba esett bele. Jasonnel folyamatosan tartják a kapcsolatot a gyerekeik miatt, nem hiszem, hogy meglepetésként érte Sudeikist, miután a hírekben látta, kivel jött össze volt párja.

A US Weeklynek is hasonlóról számolt be egy másik forrás, a lap megtudta, hogy Harry Stylesnak semmi köze az eljegyzésük felbontásához. Már rég véget ért a szerelmük, miután a zenész belépett Wilde életébe. Ráadásul a páros sokáig titkolni akarta a szerelmüket, ami egyébként a forgatási munkálatok alatt bontakozott ki szépen, lassan.

Jason Sudeikis nem volt boldog, miután fény derült, hogy volt menyasszonya Harry Styles (jobbra) kedvese lett.
Jason Sudeikis nem volt boldog, miután fény derült, hogy volt menyasszonya Harry Styles (jobbra) kedvese lett.
Fotó: Getty Images Hungary

A People magazin viszont kicsit másképp festette le a sztorit.

- Jason szíve teljesen összetört a szakítás óta. Ő még mindig szereti Oliviát, és reménykedett benne, hogy még megjavíthatják a kapcsolatukat - magyarázta egy közeli barát, aki szerint a 45 éves színész egyáltalán nem volt boldog, hogy bekerült a képbe az angol zenész.

Sok pletyka szólt arról is, hogy Styles és Wilde kapcsolata igazából nem valódi érzelmeken alapszik, csak egy PR-fogásként használják mindezt, hogy még nagyobb figyelmet kapjon a közös filmjük, de ezt a közeli ismerősökre hivatkozva több bulvárlap is tagadta. Nagyon is valódi, ami a két sztár között kialakult. Februárban a People-nek egy másik forrás elárulta, hogy komollyá vált a szerelmük, és minden szabadidejüket együtt töltik.

Brad Pitt így idomult szerelmeihez

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan alakította át külsejét Brad Pitt szerelmei oldalán.

Ezt is szeretjük