Az Elfújta a szél színésznője 104 évesen is biciklizik - Olivia de Havilland fotóját mi is imádjuk

Olivia de Havillandet biciklizés közben fotózták.

olivia-de-havilland-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia de Havilland július elsején ünnepelhette meg 104. születésnapját, az Elfújta a szél bájos színésznője korára való tekintettel már nem jelenik meg nyilvános eseményeken. 2018-ban készítettek róla profi portréfotókat, filmes díjátadón pedig 2011-ben jelent meg utoljára. 

Most azonban megjelent róla egy friss felvétel, amin nem is akármilyen helyzetben látható. A felvétel rögtön belopta magát rajongói szívébe.

Olivia de Havilland 104 évesen is biciklire ül

Mia Farrow színésznő Twitter-oldalán osztott meg egy friss képet Olivia de Havillandről, aki mosolyogva biciklizett. Jó érzés látni, hogy ennyi idősen is tele van energiával, és bátran felpattan a biciklire.

olivia de havilland 104
Fotó: Twitter/Mia Farrow

Számos rajongó szívét megmelengette a fotó: "én is olyan menő akarok lenni idős koromban, mint ő. Imádni való ez a kép!", "Őt tartom az egyik szuperhősnőmnek és kedvenc színésznőmnek. Fantasztikus asszony, Isten áldja meg!", "El sem hiszem, hogy mennyire fantasztikusan fest a mai napig, nagyon szépek a lábai is ebben a szoknyában!", "Remélem, hogy én és a feleségem is olyan szerencsések leszünk, mint ő, és idős korunkban olyan dolgokat is megtehetünk, amiket sajnos már nem tud minden szépkorú ember megtenni" - fogalmazták a Twitteren.

2011-ben jelent meg utoljára a vörös szőnyegen.
2011-ben jelent meg utoljára a vörös szőnyegen.
Fotó: Toni Anne Barson / Getty Images Hungary

1935-től 1988-ig színészkedett aktívan a filmiparban, két alkotásért, a Kisiklott életért és Az örökösnőért kapta meg az Oscar-díjakat. A nő, akit szeretett című filmje volt az utolsó, amelyben szerepet vállalt, az alkotás megjelenésekor 72 esztendős volt.

Fiatalkori fotókon a színésznő

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos volt Olivia de Havilland fiatalon. Ritkán látott képeket láthatsz róla.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük