Nők, akik a fiatalabb pasikra buknak
Nem a pénz miatt vették el őket
Vajon 10, 15 vagy 20 év korkülönbség mennyit számít? Most megtudhatod! Íme, 3 hölgy, aki bevállalta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mira Sorvino + Christopher Backup

A 41 éves színésznő – aki korábban állítólag randizott Quentin Tarantinóval és Olivier Martinezzel is - nem ma kezdte a színészkedést, sőt, már egy Oscar-díjat is kapott. A sokak által hőn áhított aranyszobrot Woody Allennek köszönheti, mint sok más kollégája, akit szintén az idős mester juttatott az Oscar közelébe. Mira Sorvino Allen 1995-ös vígjátékában, a Hatalmas Aphroditében alakította olyan meggyőző erővel a kissé butácska, ám felvágott nyelvű prostituáltat, hogy az Akadémia neki szavazta meg a díjat. A csinos színésznőt a hazai mozikban legutóbb egy csendes, ám szívszorító drámában, a Cserbenhagyásban láthattuk.

Mira magánál jóval fiatalabb férjet választott, kedvesénél ugyanis 14 évvel idősebb. 2003-ban egy közös barátjuknál találkoztak, ahol a társaság egy kitalálós társasjátékot játszott.

Christopher Backup a konyhába ment evőeszközért, akkor pillantották meg egymást, és mindketten azonnal úgy érezték, hogy jobban meg kell ismerniük egymást. Egy hónap múlva már el is jegyezték egymást, 2004 júniusában pedig polgári esküvő keretében esküdtek örök hűséget egymásnak, a lagzit pedig Capri szigetén tartották meg. Azóta is boldogan élnek együtt, Mira pedig két gyermeket is szült férjének.

Elizabeth Taylor + Larry Fortensky

Az egyik legnagyobb élő hollywoodi díva férfifaló életet élt már a kezdetektől fogva, hiszen Larry Fortensky személyében nyolcadik házasságát és hetedik férjét fogyasztotta el - Taylor ugyanis kétszer ment feleségül Richard Burtonhöz. A közismerten megszállott ékszergyűjtő sztár 59 évesen, 1991-ben kötött házasságot Larry-vel, ám a frigyük nem tartott valami sokáig, öt évvel később ugyanis elváltak.

Nem tudni, hogy pontosan mi lehetett a baj, az azonban több mint gyanús, hogy Fortensky-t válása után börtönbe csukták a barátnői bántalmazása miatt. Feltehetően az is problémát okozhatott, hogy Larry kigyógyult az alkoholizmusból, míg Elizabeth Taylor évtizedeken keresztül küzdött alkohol- és drogfüggőségével.

Házasságuk azonban legendás, hiszen Larry személyében Taylor egy húsz évvel fiatalabb férfit talált magának, az azonban, hogy ez a szokatlanul magas korkülönbség mennyire ment házasságuk rovására, szintén nem ismeretes, de biztosan nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk. A 76 éves Taylor néhány hónapja megint a címlapokra került, amikor arról kezdtek pletykálni, hogy netán kilencedszer is megházasodik, a hír azonban hamisnak bizonyult. A Kleopátra sztárja az elmúlt években közismerten sokat betegeskedik, ami eddigi kórképét figyelembe véve nem is olyan meglepő. Hiszen a színésznő ötször szenvedett súlyos hátsérülést, a keringésével is sok a probléma, törékeny csontjai és beteg gerince miatt pedig már csak tolószékben tud közlekedni.

Madonna + Guy Ritchie

A popdíva idén augusztusban ünnepli ötvenedik születésnapját, aki tehát a meghívottak szerencsés névsorára kerül, fergeteges bulira számíthat. 11. stúdióalbuma, a Hard Candy óriási siker, habár sokáig nem lehetett tudni, hogy tényleg boldog születésnap elé néz-e az énekesnő. A magánéleti zűrök és az egymásnak ellentmondó információk ugyanis kilátásba helyezték azt is, hogy elválik Guy Ritchie-től. Kapcsolatuk még az ezredforduló előtt kezdődött, Madonnát 1999-ben hozták hírbe először a kultikus angol forgatókönyv-íróval és rendezővel, akivel Sting révén ismerkedett meg. 2000 augusztusában szülte meg Ritchie fiát, Roccót, és a pár végül ugyanezen év decemberében házasodott össze Skóciában.

Furcsa egybeesés, hogy a brit rendező ekkortól kezdve egy mai napig tartó filmes mélyrepülésbe kezdett, a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, illetve a Blöff sikerét ugyanis képtelen volt megismételni a Revolverrel, hiába várták a rajongói, akik közül emiatt sokan Madonnát vádolták. Zavaros magánéleti pletykák miatt Guy Ricthie nem olyan régen fogta magát, és lelépett feleségétől, miután Madonnát hírbe hozták a világ legjobban fizetett baseballjátékosával, Alex Rodriguezzel.

A sportoló felesége éppen ezekben az időkben hagyta el a baseballbikát állítólagos kicsapongásai miatt. Az is felettébb gyanús volt, hogy A-Rod hirtelen elkezdett érdeklődni a Kabbalah vallás iránt. A legfrissebb hírek szerint azonban a sztárpár kibékült, és Madonna talán mégiscsak együtt ünnepli születésnapját tíz évvel fiatalabb férjével.

Ezt is szeretjük